Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
CoK:
--- Citat: robert - 26 Lipanj, 2011, 22:38:20 ---kao prvo želim se zahvaliti Eladiu i Efzu na predobro organiziranom happeningu!
kao drugo, skidam kapu ekipi oko dottorea i luxa! dobro ste vozili i zasluženo pokupili tonu pehara!
pazite na pehare jer znate ko skuplja stari metal! sorry Obama , morao sam :laughing7:
moram priznati da onoliko alkohola nisam popio u zadnjih godinu dana kao tokom ovog vikenda na večernjim feštama po boxovima.
moje slike će biti za 3-4 sata online!
--- Kraj citata ---
pehari su plasticni :D
...gledam slike
j****ti grob jesam ko baustelac...ovo je strasno
gumy:
evo stigo i ja
predobro je bilo, svaka čast na organizaciji, treba ovakvih događaja biti malo više od jednom godišnje :D
glavonja sorry što sam ti se ispovračo u šatoru :D
ekipa za 10, da ne nabrajam redom, posebno hvala coku na pomoći oko šarafanja i posudbi djelova (i djeljenju odaja :toothy12:) :D
enel:
Svaka cast momci za ovaj susret :notworthy:
Po slikama i komentarima vidim da je bilo preje*eno, da sam u Hr ne bi ovo propustio nema sanse, da propustim cokove fancy bijele đozle :glasses9: no way :laughing7:
CoK:
--- Citat: gumy - 27 Lipanj, 2011, 00:07:10 ---evo stigo i ja
predobro je bilo, svaka čast na organizaciji, treba ovakvih događaja biti malo više od jednom godišnje :D
glavonja sorry što sam ti se ispovračo u šatoru :D
ekipa za 10, da ne nabrajam redom, posebno hvala coku na pomoći oko šarafanja i posudbi djelova (i djeljenju odaja :toothy12:) :D
--- Kraj citata ---
i to tvojih odaja!! ;D
--- Citat: pajo - 26 Lipanj, 2011, 22:44:26 ---skidam kapu organizatorima :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
stvarno nisam mislio za prvi scooterhappening da če bit takav odaziv,nadam se da iduče godine dolazim :sad1:
cok cvike su do jaja :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
--- Citat: enel - 27 Lipanj, 2011, 00:07:30 ---Svaka cast momci za ovaj susret :notworthy:
Po slikama i komentarima vidim da je bilo preje*eno, da sam u Hr ne bi ovo propustio nema sanse, da propustim cokove fancy bijele đozle :glasses9: no way :laughing7:
--- Kraj citata ---
JEL TREBAM STA REC? hvala momci, hvala :glasses9:
J.U.R.C.A:
Evo da se i ja javim.
1.zahvalio bih se najvecem kralju s foruma SRADU na posudenom spu 180 na kojeg sam prvi put sjeo u zivotu sa jako losim gumama(ja te nebi ni u polje) i propisanim amortizerom sto mi je omogucio barem jedan dan voznje u OPEN klasi.(poklonjenom konju se negleda u zube ;D)
2.Ispricao bih se jos jednom dottoreu na jako diskutabilnom potezu s moje strane( bio je prvi ispred mene) i kocio me jer je bio vidno sporiji medjutim ja sam pretjerao usao s nutarnje strane i sudarili smo se. izbacio njega s prvog mjesta i sebe s drugog,lagani potres mozga dobio. zavrsili smo tako 3 i 4 vrti(oduzeo sam mu pehar za prvo mjesto) .. otici cemo u MEK DONALDS za to da ti se iskupim. (pogotovo sve ovo vrijedi uz cinjenicu da nisam znao da ce srad tu vecer doma i da necu imati motor za sutra(dakle nista mi nebi znacilo to 1 mjesto)
3.Pohvale svim driverima u svim klasama, organizatorima na super hapenningu.
4.Najgori weekend u mom zivotu.
U subotu mi pukne radilica(bgm 55 mm) na strani vvariomata na mom zipu(motor bio slozen sigurno za jedno od prva 3 mjesta u dragu(vrlo vjerojatno 1). stavili serijsku,nije to to,troka motor nije htio ici i amen sto se tice natjecanja.
u subotu navecer skuzim da mi je nestao novcanik sa oko +2000 kuna (lova je sad manje bitna) , vozackom unutra, prometnom i ostalim dokumentima(kartica american expres i ostali drekovi) . dakle netko mi maznuo. ako ovo citas posalji slobodno anonimno pismo sa dokumentima na moju adresu
Marin Jurča, Davora Zbiljskog 4, 10000 Zagreb .
Nedjelja odvozio klasu rookie sa takoder posudenim motorom i osvojio drugo mjesto(realno pored VX 125 s multivarom) sa cistom 50 ccm gilerom sa zxom nisam imao sta traziti tako da ja to smatram kao pobjedom.
5.dodem doma sad i mama mi javlja da mi je netko otrovao psa. umro je iako su ga pokusali spasiti u osijeku i dali mu 30 injekcija.
PEH ZA PEHOM!!!!
DODATAK: LUX svaka cast , iskreno si me iznenadio svojom brzinom i agrsivnoscu. svaka cast nastavi tako i znas di ti je mjesto ; )
DODATAK 2: Ispricao bih se i decku sa speedfightom 50 zbog pomalo nesportskog propustanja decka u drugoj voznji ispred sebe ali to sam ucinio samo pod jednim uvjetom kojeg sam sam postavio ( nakon 8 kruga(2 kruga prije kraja) ) ako bude ispred tebe i ako mu nisi na repu(uvjetovao sam minimalno 10 ak metara prednosti) pustit cu ga da zavrsi drugu trku 2 gi da osvoji sveukupno 3 mjesto.
Znaci da si ga uspio u medusobnom battlu dobiti nebi ga propustio ili tebe isao kociti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju