Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (153/232) > >>

Pupo:
Ovo su vremena od kvalifikacija NO LIMIT klase

kiza-iz-kvarta:
došao s MUŽ-em Bockeyem i Lazom...popričao i šegačio se sa svojim oldskulišama:iggyem,gumenim,čokom(druga najdrtaža osoba iz čiča),juricom,zichem....došlo je do zabune jer sam jednog gospodina zamjenio sa članom foruma HAC....jedina zamjerka što nie bilo više ljudi i naravno nie bio my friend draio  :dontknow:...dok sam gledao u onu crnu navaru slo tablica stalno sam mislio na njega :sad1:.....umalo zaboravih kad sam se hitio iz auta naletio sam na igora iz slavonskog broda..imao je neke fansy naočale i bio je ful inkognito i davio dečke o dizanju tajminga za 0,02 i turpijanju po pick-upu,kupovini novih proteza za noge  :headbang:

Faba:
Sta vozi taj weber?  ;D

tomovzo666:
cestitke pobjednicima :icon_thumright: u svim klasama
i organizatorima,sto su uspjeli organizirati ovakav event

SRAD:
ScooterHappening je bio odlično organiziran, sve pohvale oraganizatorima. Napokon smo se uživo susreli i sa voditeljima foruma te sa ostalim
forumašima :icon_thumright:

Zbog premora od cjelodnevnog slaganja jednog od skutera i noćnog putovanja od 500 km nisam bio u stanju voziti utrku dok je Josip prvi susret za stazu odgodio za nekakav meet gdje će biti slobodna vožnja. Ubuduće s obzirom na dalek put trebamo doći dan ranije i naspavani voziti po stazi.
Bez obzira što smo izostavili vožnju, oba motora isto kao i dio opreme su bili u pogonu za utke kod onih koji su imali probleme sa svojima tako da je na kraju bilo sve dobro.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju