Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
B.E.R.O.:
--- Citat: Pupo - 26 Lipanj, 2011, 20:15:39 ---Jebiga, tko nije došo puno je propustio. Da ste danas bili, mogli ste upoznat THE kizu. Al dobro, više sreće na godinu, možda budete vidjeli kak gumeni spava na zavoju. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ako su mogli upoznati THE kizu,onda nisu nista propustili.
Izgleda otprilike ovako :old: :old: samo sto nema bijelu kosu i bradu nego zutu i prica vecinom gluposti!!!
:fingerr:
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
Ali u svakom slucaju zao mi sto nisam dosao!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
^^GlavonjA^^:
--- Citat: B.E.R.O. - 26 Lipanj, 2011, 20:35:30 ---Ako su mogli upoznati THE kizu,onda nisu nista propustili.
Izgleda otprilike ovako :old: :old: samo sto nema bijelu kosu i bradu nego zutu i prica vecinom gluposti!!!
--- Kraj citata ---
a to je kizaaaaa.....hehehheee! =)
Pupo:
--- Citat: B.E.R.O. - 26 Lipanj, 2011, 20:35:30 ---Ako su mogli upoznati THE kizu,onda nisu nista propustili.
--- Kraj citata ---
Ja znam da si ti ljubomoran na kizu zbog njegove popularnosti, al kiza je bio druga najisčekivanija osoba na happeningu, odmah poslije fica. Al jebiga, fic se nije htio pojavit s malom, neznam zašto :dontknow:
CoK:
al me jebete za te naocale...al oke, znam ja da ste vi ljubomorni
stefek me iznenadio...spaljen lik totalno :D
gumy je kraljcina, cak smo djelili odaje
SRAD, josip jedni jako zanimljivi ljudi, opusteni ma krasota!! svaka vam cast na dolasku
ma mogo bi do sutra pisat, ko je bio zna o cem pricam, i nadam se da ce bit SVE slike tu!!!
Pupo:
Hvala što si mi dao krug na SR-u Cok, ajde da imaš bitubo amortizer zadnji nebi ništa rekao, al ovako... Užas ::) Al sve ću ti oprostit samo zbog onih tvojih naočala! :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju