Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (146/232) > >>

ivanm:
pa drag, to sam i mislil..

kilezg:
aha sorry  :icon_biggrin:

Phive:

--- Citat: ivanm - 26 Lipanj, 2011, 15:31:04 ---pa to je čisto respect za jači midrace, ak nisi slagal nekaj drugo u međuvremenu..

--- Kraj citata ---
Na aeroxu je mamojebacki setup, nikakav midrace

Biker686:

--- Citat: JogFromYamaha - 26 Lipanj, 2011, 16:16:47 ---ne nego je zalosno da se 37 strana razpise s "DOSLI BUMO DOSLI BUMO" a onda pušiona
uopce necu danas ici tamo jer je bezveze opce ljudi s foruma se nisu nista okupili a decki cak s osjeka dosli a ovi iz zga njima je kakti daleko a imaju 45 minuta voznje

--- Kraj citata ---

jucer je tek oko 3 postalo zanimljivo kad su se pocele vozit kvalifikacije i trke.. drag bi cak bio jeben da nije bilo rupa od 3 godine nakon svakog race-a..  a kaj se ekipe tice ovi kaj su dosli s njima bila zajebancija :icon_thumright: i mogo bi rec da je povratak za zg bio jos najveci highlight dana  :icon_biggrin:

^^GlavonjA^^:

--- Citat: JogFromYamaha - 26 Lipanj, 2011, 15:59:51 ---ovo u subotu je teska blamaza bila
koji meet?
ja sam bio tamo cijeli dan i nije bilo bas nikog
s foruma mozda sveukupno 15 decki bilo i onako par ljudi koji su
isli u meduvremenu pogledat
i naravno  scooter klub "gutaj prasinu" odnosno kako ja to zovem tomos and batina gang
 :angry7:
EPIC FAIL

jedino interesantno je bilo walky i gumy al stvarno zalosno kolko se ljudi raspisalo a nitko da se dovuce

--- Kraj citata ---

kaj si zabrijavaš?????? si ti bil opće na meetu????? Gumy, walky, cosa,igorsb,karlosb,replika,dottore,cok,stefek,suljo,minos,robert i ostali kojih se niti ne sjećam!!!!! tu ih je 12,samo 12, nas koji smo bili na jednoj hrpi (kampirali) !!! Mrcina, Pupo, gazde efz i eladio.....da ne nabrajam dalje!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju