Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (144/232) > >>

te-te-ac:
jbga..zao mi je sto nisam doso.. zato sam se od tuge napio u osk na susretu..  :toothy10:

prica se nesto da je gami zalego malo..  :icon_biggrin: tako kaze ostatak KF teama koji su sjedili nalokani doma i navijali za gamija  :toothy9:

vidim da vam je bilo lepo u gradu znas kako..  :glasses9:

zao mi je sto nisam doso.. sljedeci puta uzimam qvunqvia bt-49 i pali mišku na kraj rvacke ako treba..isto ko i srka stopedestka od igora&karla  :-*

odo nanat..   :happy8:

Pupo:
Je, zalego je, tj. zalegli su mnogi. A kad ga već spominješ, mogao si s njim u puntu doći.

te-te-ac:

--- Citat: Pupo - 26 Lipanj, 2011, 09:03:30 ---Je, zalego je, tj. zalegli su mnogi. A kad ga već spominješ, mogao si s njim u puntu doći.

--- Kraj citata ---

reko gami nema mjesta..  :dontknow: ili je punto ipak toliko velik da se i sami gami iznenadio..  :toothy9:

Iwo SR Tuono:
Znaci dottore,J.U.R.I.C.A i weber jebu kevu,svi ostali su turisticki dosli na stazu  :glasses9: :toothy10: :toothy12:

tomovzo666:
 :( blago vama tamo u cakovcu, sto vam je ljepo,da sam barem imao kako mogucnosti da i ja dodjem,ali jbg, visa sila,ne mogu nista protiv toga,ali zato vi svi tamo se ljepo provedite :icon_thumright: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju