Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (92/232) > >>

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: 2TDottore - 13 Lipanj, 2011, 17:34:46 ---a evo lezim na travi pod tendom na belici cugam rudlera slusam martu kak mi njezno pjevusi pored uha i j**** se po laptopu sa stelanjem telemetrije na espeju....nikak mi ne radi izmedju 8740 i 8790 obrtaja i zbog tog pusim 2s po krugu....xD

--- Kraj citata ---

e dobro je hac!!!!

mene je na trekkeru slična stvar jebala al sam je rješio tako da sam malo turpijo po pick-upu i malo podigao tayminge  :laughing7:

zich:

--- Citat: CoK - 13 Lipanj, 2011, 23:53:04 ---dok je god lux na vasoj strani, pobjednici ste

--- Kraj citata ---

CoK pomislit cu da si bio u Splitu za vikend ......

Bruno1990:

--- Citat: cosa_wp - 13 Lipanj, 2011, 21:45:37 ---jeste vi koga pitali hoće to biti u petak otvoreno ne mozes ti samo tako uci na stazu stvarno ste neudobni!

--- Kraj citata ---
Kaj da tebe pitam ?????? mi smo pozvani na odojak kod gazde u petak, tak da ti se nemas oko nasih problema sta petljat  :hello:

cosa_wp:

--- Citat: Bruno1990 - 14 Lipanj, 2011, 12:04:24 ---Kaj da tebe pitam ?????? mi smo pozvani na odojak kod gazde u petak, tak da ti se nemas oko nasih problema sta petljat  :hello:

--- Kraj citata ---

glavni si nema šta koliko znam ja te nisam pozvao na odojak tako da nz kod kog ces ti jesti

igor.sb:
ja ne volim odojak?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju