Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (60/232) > >>

steeef:

--- Citat: SRAD - 22 Travanj, 2011, 14:38:22 ---Pobrisan je offtopic zbog preglednosti teme :icon_thumright:, za glupinge i loodinge vezane uz meeting postoji tema u carstvu za offtopic :zubo:

--- Kraj citata ---

oo vidim radi se ;)

clone:
Pozdrav iz Senja,evo i mene napokon u ovu temu,vidim sv se nešto raspisali!
Akcija vrijedna svake pohvale,par puta sam bio u organizaciji sličnih okupljanja,i vjerujte nije nikakva šala napravit i organizirat ovako nešto. :notworthy:
Dajem Vam potpunu podršku i pomoć u svemu,dečki bliže organizaciji su me već kontaktirali i vjerujem da se još čujemo i vidimo,a i u ČK da napravimo pravi posau,da to sve bude na nivou i dostojno pravog scooterhappeninga! 8)

eladio:

--- Citat: clone - 24 Travanj, 2011, 16:32:10 ---Pozdrav iz Senja,evo i mene napokon u ovu temu,vidim sv se nešto raspisali!
Akcija vrijedna svake pohvale,par puta sam bio u organizaciji sličnih okupljanja,i vjerujte nije nikakva šala napravit i organizirat ovako nešto. :notworthy:
Dajem Vam potpunu podršku i pomoć u svemu,dečki bliže organizaciji su me već kontaktirali i vjerujem da se još čujemo i vidimo,a i u ČK da napravimo pravi posau,da to sve bude na nivou i dostojno pravog scooterhappeninga! 8)

--- Kraj citata ---

:hello:

SRAD:
Objavljen je tekst na Cro-moto portalu oko susreta u Belici...

http://cro-moto.com/moto-hr-vijesti/2952-1-scooterhappening-u-hrvatskoj.html

ivan007:
svaka cast  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju