Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (54/232) > >>

CoK:
nimalo  :dontknow:

[SB]Replica 180:

--- Citat: eladio - 13 Ožujak, 2011, 16:32:34 ---ekipa misli da se nista ne radi, lol.. puno toga krijemo  :toothy11:
evo npr. u ponedeljak , dakle sutra, je dosta vazan sastanak gdje ce se dogovoriti i bodovanje trka za kup Hr  :headbang:
zanimljivo ?   :toothy3:

--- Kraj citata ---

zar meet nije zamisljen da se okupimo u prvom krugu poznanici,forumasi i siri krug skuterasa ( ne trkaca ) ??  ak ces trku organizirat to je nesta sasvim drugo...... :dontknow:

efz:
sta fali kvalitetnoj trci kao slag na tortu, ko nebi volio pogledati profice na djelu  :dontknow:

[SB]Replica 180:

--- Citat: efz - 13 Ožujak, 2011, 17:28:33 ---sta fali kvalitetnoj trci kao slag na tortu, ko nebi volio pogledati profice na djelu  :dontknow:

--- Kraj citata ---

rade bi uzivao u Cokovim pricama cijeli dan, neg buljio u nekoga koga nit znam, nit cu ga ikad vise vidjeti , i jos mi ide na k.. jer zuji sa skuterom i
ne cujem Cokove lazi   :dontknow: :dontknow:

ideja je bila meet, sad je preraslo u trku , ali vama na volju  :hello:

efz:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 13 Ožujak, 2011, 17:33:14 ---rade bi uzivao u Cokovim pricama cijeli dan, neg buljio u nekoga koga nit znam, nit cu ga ikad vise vidjeti , i jos mi ide na k.. jer zuji sa skuterom i
ne cujem Cokove lazi   :dontknow: :dontknow:

ideja je bila meet, sad je preraslo u trku , ali vama na volju  :hello:

--- Kraj citata ---
ideja je i dalje meet, meet na 1. mjestu, a kvalitetan program moze samo podici to na visi nivo, nemoze nastetiti........... to sve treba i platiti, za 10 dana treba dati 4000,00kn i potpisati ugovor..............najlakse je govoriti meni pase ovo, ovo mi ne pase, al niko nezna kak je to sve posloziti i organizirati, udovoljiti svima=nemoguce

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju