Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
Drnda:
ma jos bi se i za prijevoz pobrinuo nekako.. ali to je vrijeme kad lubenice vec dolaze na rod i treba 0-24-7 biti u polju
to je meni problem :toothy11:
jprekrit:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Ožujak, 2011, 21:52:21 ---ma jos bi se i za prijevoz pobrinuo nekako.. ali to je vrijeme kad lubenice vec dolaze na rod i treba 0-24-7 biti u polju
to je meni problem :toothy11:
--- Kraj citata ---
Aia... Ma reci lubenicama nek to odgode za tjedan kasnije!!! :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Drnda:
nisu ovo one smartlubenice, ovo su dummy :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ja cu se truditi da dodjem nekako.
jprekrit:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Ožujak, 2011, 22:02:58 ---nisu ovo one smartlubenice, ovo su dummy :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ja cu se truditi da dodjem nekako.
--- Kraj citata ---
Evo ti jedna zanimljiva informacija, ne samo za tebe neg i za sve ostale koji dolaze dole iz dalmacije i koji se nalaze u mjestima u kojim staje brzi vlak koji putuje na relaciji ZG-ST.
http://www.hznet.hr/prijevozautomobilaimotocikala
Cijena prijevoza motocikla iznosi 93 kn, kaj mislim da nije puno. Puno više bi vas koštalo kaj se tiće goriva i autoceste da vućete kombije gore do zagreba. Mislim da je ipak vlakom isplativija solucija u ovo recesisko vrijeme. :P
Edy46:
--- Citat: jprekrit - 06 Ožujak, 2011, 22:08:33 ---Evo ti jedna zanimljiva informacija, ne samo za tebe neg i za sve ostale koji dolaze dole iz dalmacije i koji se nalaze u mjestima u kojim staje brzi vlak koji putuje na relaciji ZG-ST.
http://www.hznet.hr/prijevozautomobilaimotocikala
Cijena prijevoza motocikla iznosi 93 kn, kaj mislim da nije puno. Puno više bi vas koštalo kaj se tiće goriva i autoceste da vućete kombije gore do zagreba. Mislim da je ipak vlakom isplativija solucija u ovo recesisko vrijeme. :P
--- Kraj citata ---
morat ce ga poslat teretnim vlakom a to ce neke i oderat puno vise nego da idu kombijem iz dalmacije :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju