Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (40/232) > >>

eladio:
Evo ideja za stefeka i ostale,

probat cemo organizirat (za sad je to samo ideja) kruzenje po stazi , ali po principu :
iskusni vozaci na pocetku i kraju, ostali izmedju , prate ritam, strogo bez preticanja...

u tom slucaju minimalna osnovna oprema bi bila potrebna, i samo za tih manji broj minuta bi bila posebna cijena..

Ideja potice od jednog iskusnog forumasa koji je bas danas pricao o tome s EFZom, i kojem se ovim putem zahvaljujem..  :icon_thumright:

Ajmo ekipa, ima li jos takvih dobrih ideja ?  :headbang:

steeef:

--- Citat: eladio - 04 Ožujak, 2011, 15:58:57 ---Evo ideja za stefeka i ostale,

probat cemo organizirat (za sad je to samo ideja) kruzenje po stazi , ali po principu :
iskusni vozaci na pocetku i kraju, ostali izmedju , prate ritam, strogo bez preticanja...

u tom slucaju minimalna osnovna oprema bi bila potrebna, i samo za tih manji broj minuta bi bila posebna cijena..

Ideja potice od jednog iskusnog forumasa koji je bas danas pricao o tome s EFZom, i kojem se ovim putem zahvaljujem..  :icon_thumright:

Ajmo ekipa, ima li jos takvih dobrih ideja ?  :headbang:

--- Kraj citata ---

pa na to i mislim cijelo vrijeme..
ko slobodan krug na formuli ili dok je sejfti kar..
bez zaebavanja i bez divljanja..samo da se osjeti staza..
i za to da se korigira cijena i bilo bi sigurno puno veći odaziv..

šefe,svaka ti ga dala  :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: te-te-ac - 04 Ožujak, 2011, 16:49:55 ---bez da ramenom stružem u zavoju necem ni probat ici na stazu.. ::) ili bar da odvozim kontra krug  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Sa ramenom svako zna strugat.

Vecina kad padne  ;D

jprekrit:

--- Citat: chupa206 - 04 Ožujak, 2011, 22:08:16 ---čul sam da tam delaju neke dobre  ;D  al nisam još tam bil, bude prilika  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Hhh.... Ja sam danas bil tam. Išel sam se malo voziti i s greenom bil tam na kavi i onda sam krenul malo prema čk-u i završil u belici na stazi ali je bilo zatvoreno. :P

eladio:

--- Citat: jprekrit - 04 Ožujak, 2011, 22:17:27 ---Hhh.... Ja sam danas bil tam. Išel sam se malo voziti i s greenom bil tam na kavi i onda sam krenul malo prema čk-u i završil u belici na stazi ali je bilo zatvoreno. :P

--- Kraj citata ---

hehhe, znam ja,
poceli su treninzi.. ..nista se ne prepusta slucaju cim se saznalo da ce biti i nagrada  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju