Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
DevMichele:
--- Citat: Drnda-1 - 30 Lipanj, 2011, 21:54:07 ---dev, jel ovo se dogodilo jer nisi mogao zakociti kao takač ili kriva procjena, jer prije bi rekao ovo prvo...
--- Kraj citata ---
ma to ti je bila borba 2-3 kruga stalna preticanja i krug prije toga na tom mjestu me bas kukic presao vidio sam da je dosta jako kocio i kasno pa sam pokusao vratit na isti naci ocekivajuci da ce kasno kocit ,ali eto kriva procijena (bar on nije pao :D)
@alfa nema beda :icon_thumright:
@cok i ti imas stvarno ljepe ruke (definicija) ali malo ti fali boje na prsima :notworthy:
dodji do pule da se suncas ko covjek :icon_thumright:
Dugi:
Michelu je sad sve krivo sam da ne prizna da nezna vozit :D
danc00:
--- Citat: CoK - 29 Lipanj, 2011, 21:50:30 ---falio si ti samo da se vrtim oko tebe :(
Goran, drago mi je
evo gledam slike ostale i nakon 2 dana jos se cerim...bilo je PREdobro!!! Gumyeve grimase su najjace :laughing6:
--- Kraj citata ---
Danijel, i meni je drago :icon_thumright: BTW neam ja niš protif tvoje majice i ja imam sličnu :laughing7: :icon_thumright:
Nego, gledam ovaj DRAG, pa ovaj GP800 puši od svih, ko je to? Jel ga gumy dobil na dragu, na clipu ne vidim di je cilj!
P.S tko je imal najbrži skuter na DRAG-u?
CoK:
--- Citat: danc00 - 30 Lipanj, 2011, 23:02:25 ---Danijel, i meni je drago :icon_thumright: BTW neam ja niš protif tvoje majice i ja imam sličnu :laughing7: :icon_thumright:
Nego, gledam ovaj DRAG, pa ovaj GP800 puši od svih, ko je to? Jel ga gumy dobil na dragu, na clipu ne vidim di je cilj!
P.S tko je imal najbrži skuter na DRAG-u?
--- Kraj citata ---
delux
gp800 je trom i nema starta, kasnije je to druga prica
mozda bi bilo zanimljivije da je malo duza staza bila ali ovako je bilo napetije
kilezg:
neznam kolko uspiju nakupit do cilja al gp 800 inace ima 5.6 sec do stotke :toothy3:
btw taj lik je prve utrke vozio sa trebicom, neznam sta je mislio, valjda da ce sve naprat :dontknow:
i kad je poslje skuzio sa kakvim gelipterima ima posla solo je vozio :laughing11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju