Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (21/232) > >>

efz:

--- Citat: CoK - 28 Veljača, 2011, 20:04:38 ---vec vidim...bit ce janje za efzov rockas, a stefek ce pocastit isto, njemu je samo par dana prije...mmmmmmm

--- Kraj citata ---
bit ce janje koje cu pojest sam za dorucak  :klopa:........mislim aj budi realan, znas koliko kosta da samo sebe nahranim u ta 2 dana ::)

CoK:

--- Citat: efz - 28 Veljača, 2011, 20:14:06 ---bit ce janje koje cu pojest sam za dorucak  :klopa:........mislim aj budi realan, znas koliko kosta da samo sebe nahranim u ta 2 dana ::)

--- Kraj citata ---
pa...imas pravo...al uvjek si bio timski igrac, znam, jednostavno ZNAM da neces iznevjerit ekipu  ::)

walkay:

--- Citat: te-te-ac - 28 Veljača, 2011, 18:18:34 ---mos racunat na mene da idem.. za prijevoz neam pojma.. ak nista drugo kacigu pod mišku i na vlak,bas ili stopom :icon_thumleft: u krajnjem slučaju :glasses9:

volio bi da ide neko iz slavonije kombijem ili tak nest pa da dopeljam skuču tam..  :icon_biggrin:

bit ce i neki godisnji do tad..  :icon_flower:

--- Kraj citata ---
Mogli bi se dogovoriti, da idemo skupa! Ja imam kombi, ali ne znam jel smijem uzeti od starog, posto mu treba... Stane 2 skutera u Citroen Berlingo!

vanjossi:

--- Citat: walkay - 28 Veljača, 2011, 23:13:12 ---Mogli bi se dogovoriti, da idemo skupa! Ja imam kombi, ali ne znam jel smijem uzeti od starog, posto mu treba... Stane 2 skutera u Citroen Berlingo!

--- Kraj citata ---

jel imas sliku kako to stanu 2 skutera u berlingo? imam i ja berlingo(teretni) i stane samo jedan(nrg, runner), jedino ako ne zatvaras vrata stanu 2 mozda

steeef:

--- Citat: vanjossi - 01 Ožujak, 2011, 01:16:46 ---jel imas sliku kako to stanu 2 skutera u berlingo? imam i ja berlingo(teretni) i stane samo jedan(nrg, runner), jedino ako ne zatvaras vrata stanu 2 mozda

--- Kraj citata ---

stanu kak ne..pogotovo ak je jedan na prikolici ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju