Ostalo > Chat house

Bezobrazno i bahato ponašanje Administratora "Eladio"

<< < (10/37) > >>

divljakusa:

--- Citat: robert - 08 Veljača, 2011, 01:45:14 ---sorry frende ali si za to jednim djelom sam kriv!
od kada si oduzeo pravo banna ovdje se moderatori doživljavaju kao čistačice koje služe za brisanje postova i za sprdnju i vrijeđanje istih.
spremam lunu za oglasnik i štedim lovu za sređivanje VXRa

--- Kraj citata ---
Istina istina....a morao si i dodat od kad je meni oduzel moderatorsku titulu....xD....Sad zamišljam Robija u pregači i onom pahuljasom za čišćenje prašine...xD

robert:

--- Citat: divljakusa - 08 Veljača, 2011, 01:47:16 ---Istina istina....a morao si i dodat od kad je meni oduzel moderatorsku titulu....xD....Sad zamišljam Robija u pregači i onom pahuljasom za čišćenje prašine...xD

--- Kraj citata ---
meni je samo žao što nisi imala video kameru da snimiš ono kad sam se rasuo na goričkoj :laughing11:

--- Citat: eladio - 08 Veljača, 2011, 01:46:30 ---o ovom ozbiljnom dijelu mozemo u nasem kutku tamo  :toothy9:

znaci prelazis na "većeg" do sezone  :laughing7:

--- Kraj citata ---
većeg sam imao uvjek  :toothy10:

eladio:

--- Citat: divljakusa - 08 Veljača, 2011, 01:47:16 ---Istina istina....a morao si i dodat od kad je meni oduzel moderatorsku titulu....xD....Sad zamišljam Robija u pregači i onom pahuljasom za čišćenje prašine...xD

--- Kraj citata ---

pusti titulu, glavno da imas boju  :laughing7:

SPecial:

--- Citat: robert - 08 Veljača, 2011, 01:45:14 ---sorry frende ali si za to jednim djelom sam kriv!
od kada si oduzeo pravo banna ovdje se moderatori doživljavaju kao čistačice koje služe za brisanje postova i za sprdnju i vrijeđanje istih.
spremam lunu za oglasnik i štedim lovu za sređivanje VXRa

--- Kraj citata ---

army style i te fore.

eladio:

--- Citat: robert - 08 Veljača, 2011, 01:48:57 ---većeg sam imao uvjek  :toothy10:

--- Kraj citata ---

maxija  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju