Ostalo > Chat house
Bezobrazno i bahato ponašanje Administratora "Eladio"
divljakusa:
--- Citat: robert - 08 Veljača, 2011, 01:45:14 ---sorry frende ali si za to jednim djelom sam kriv!
od kada si oduzeo pravo banna ovdje se moderatori doživljavaju kao čistačice koje služe za brisanje postova i za sprdnju i vrijeđanje istih.
spremam lunu za oglasnik i štedim lovu za sređivanje VXRa
--- Kraj citata ---
Istina istina....a morao si i dodat od kad je meni oduzel moderatorsku titulu....xD....Sad zamišljam Robija u pregači i onom pahuljasom za čišćenje prašine...xD
robert:
--- Citat: divljakusa - 08 Veljača, 2011, 01:47:16 ---Istina istina....a morao si i dodat od kad je meni oduzel moderatorsku titulu....xD....Sad zamišljam Robija u pregači i onom pahuljasom za čišćenje prašine...xD
--- Kraj citata ---
meni je samo žao što nisi imala video kameru da snimiš ono kad sam se rasuo na goričkoj :laughing11:
--- Citat: eladio - 08 Veljača, 2011, 01:46:30 ---o ovom ozbiljnom dijelu mozemo u nasem kutku tamo :toothy9:
znaci prelazis na "većeg" do sezone :laughing7:
--- Kraj citata ---
većeg sam imao uvjek :toothy10:
eladio:
--- Citat: divljakusa - 08 Veljača, 2011, 01:47:16 ---Istina istina....a morao si i dodat od kad je meni oduzel moderatorsku titulu....xD....Sad zamišljam Robija u pregači i onom pahuljasom za čišćenje prašine...xD
--- Kraj citata ---
pusti titulu, glavno da imas boju :laughing7:
SPecial:
--- Citat: robert - 08 Veljača, 2011, 01:45:14 ---sorry frende ali si za to jednim djelom sam kriv!
od kada si oduzeo pravo banna ovdje se moderatori doživljavaju kao čistačice koje služe za brisanje postova i za sprdnju i vrijeđanje istih.
spremam lunu za oglasnik i štedim lovu za sređivanje VXRa
--- Kraj citata ---
army style i te fore.
eladio:
--- Citat: robert - 08 Veljača, 2011, 01:48:57 ---većeg sam imao uvjek :toothy10:
--- Kraj citata ---
maxija :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju