Ostalo > Chat house

Bezobrazno i bahato ponašanje Administratora "Eladio"

(1/37) > >>

Dugi:
Dotični Administrator foruma  Eladio. Duboko pogođen mojoj obranom dvojce članova (DeLuxa i 2tDottorea) stisne mi sinoć ban u podfurumu bez pravila "Carstvu za Offtopičare :)" U temi "čavrljanje" (http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,452.1180.html).
No nije dosta što me dotični Administrator Banna bez razloga. Nego mi je ban dao jučer (7.Veljače 2011 oko 23 i 20), a ban je skinut danas (8,Veljače 2011 u 00:04). Ja nebi ovo piso da sam imalo kriv. Ali kroz riječnik i priću dotičnog Administratora može se ustvrdit da ga boli to kaj sam stao u obranu Bananih dečki i kaj nisam stisnuo "Close" i ugasio forum kad me nazvo malim i da baljezgam, nego nisam htio ostat dužan. I ja dobim znaći ban radi svog mišljenja?? Ljudi moji nikad nećete imat nikakve mlade dečke tim ponašanjem na forumu, a da su isti ti dečki spremni pisat,radit projekte i tjerat neki humor i držat forum na životu. Tako da ovo omalovažavanje mene samo zato kaj imam 126 postova, a nije gledo na to da sam registriran više od godinu dana. I da neću pisat gluposti. Ali u redu prem da pretpostavljam da će ova tema ili biti izbrisana ili ću i radi nje dobit ban bar nek neko pročita i vidi da ovdje vlada "čelična" ruka protiv koje se nesmije ništa reć pa čak i tamo di nema pravila.

Btw.- Da je dotični bar poslo PM isprike radi kašnjenja skidanja bana al ja sam neki mali koj upravo baljezga pa ko njega (znate već kaj)

B.E.R.O.:
To majstore!!!!
Admini i ostali k... nisu uvijek u pravu ja se slazem s tobom.
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

jopa:
ja bi rađe banno likove poput jump33ra koji unistavaju sve teme i spamaju cjelo j*beno vrijeme

Dugi:
Čuj ja sam čovjek ak zaj****,zaj**** ak sam u pravu pa onda sam u pravu. Ljudi moji iskreno Luxa ni neznam  :dontknow: A ovaj glavonja od Dottorea je lik kojeg treba izmislit  :notworthy: I kaj je problem kad njih uhvati "žuta minuta" da se ispucaju i naprave pi*darije na forumu to sve poklikat i bacit u smeće ili drugu temu  :dontknow: Ljudi moji ovo je forum o skuterima tu je ekipa i koja ima na karticama 10 tisuća kuna i dečki kaj nemaju u đepu za Partner i Žuju i kaj sad?? Treba očekivat mrtvu ozbiljnost?? Mislim iskreno neznam jel ovo opće smijem pisat il se moram pokrit ušima al ok.

@Jopa Niko ne gleda na to kolko znanja imaju Lux i Dottore, a kolko neki padobranci ja sam reko imam malo postova jel se ne kužim u skutere (bar ne još) i neću pisat nekaj kaj neznam da neko sjebe nekaj radi mene na svom motoru (nedo Bog)

divljakusa:
A da organizirate štrajk???  :dontknow: :hmh: :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju