Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
aerox ima nekih 3000km sve je serijski na njemu samo mu je blokada skinuta i sada u zadnje vrime tesko pali kad je hladan vrti alaser jednu pola min i nista ikad vozim na 1/4 gasa jednu 20 sec motor se ugasi ako vratim gas pade na min i ostane radit,ili ako dam gasa radi normalno do cega bi to moglo bit
Malo povecaj ler gas. To je gornji saraf na karburatoru,u desno za 1/4 kruga...ako ne osjetis razliku daj jos toliko.To ti je rijesenje problema.Mislim da ne treba neke druge intervencije na 3000km kao ciscenje filtera/karburatora.Evo ti i stivohttp://www.motori.hr/Teorija_rasplinja_269_a_135.html
par kapi 2t ulja razmazi po dlanovima i onda s masnim dlanovima lagano navlazis spuzvicu filtera al doslovno 4-5 kapi
moze al ja ti preporucam sto rjede uljeja cak nekad znam s suncokretovim koje je jako rjetko navlazit
danas nisam imao vremena stemati ler gas ali mi se je sada poce i gasit na pun gas pri nekih 70 km/h
svida mi se ovo jeftino rjesenje to ti je jako opasno, ja ti preporucam da polako vozis, ili jos bolje da ne vozis dok to ne rijesis. cini mi se na prvu da bi veca dizna rijesila ovaj problem. je li mozes opisat je li se cuje kakav zvuk prije nego sto ti se ugasi?
eo mij problemčić....otvorio sam temu al niko ništa ne govoro....e ovako jućer sam se vozo i motor mi nije tjeo vući,danas sam naštelo karburatoc sve kako treba kad sam save napravio i vozio sam ful gasom i svjećica je bila smeđa i suha kako treba...i prije jedno pola sata sam vozio ful gasom jedno kilometar i pol i vuko mi je sve normalno bio sam stao i upalio je normalno i kad sam tjeo kreniti kad mu dodam gas motor mi se samo ugasi...kad sam krenio kući malo sam prstom mrdo po filteru gdje vuće zrak pobije ko mutav do 40km i onda samo se uguši....šta može biti
takav sam problem imo i ja rastelan ti je karb, treba ga malo postelat i to bu to, i pogledaj jel ti filter kud vuce zrak i jel ti dobro zatvoren airbox
a gle naštelam ga kako treba sve vozi 10-tak kilometara i onda se opet uguši i stane...
A kad si zadnji puta cistil filter?