Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Keeway Hurricane 150 ac BB

<< < (9/23) > >>

Go-Go RUNNER:

--- Citat: Matej28 - 17 Veljača, 2011, 15:04:23 ---HVALA NA POMOCI...da vas nije bilo ne bi nista saznao...

mozete obrisat projekt kad nikog ne zanima..

dovidjenja  :angry7:

--- Kraj citata ---

hahahhahahahahahahhaha boKtee  ;D

CoK:

--- Citat: Matej28 - 17 Veljača, 2011, 20:27:31 ---cok nije mi problem to napravit...

a stefek naprijed isto ide 12" felga...vidio sam jedan projekt na internetu na original vilici od sr-a felge...

bebe se vozi na nosacu od 50 kubika..  :dontknow:

--- Kraj citata ---
znam, i dottore se vozi, i lux ce se vozit...sve je to vec isprobano i sve ;)

ako imas velik distancer natrag, moj savjet ti je da gledas kak da bude taman, ne valja visok skuter  :icon_thumright:

Matej28:
a sad nije visok stvarno...od sr-a amortizer nije dugacak..kraci je od original keewaya..

distancer je mozda 2-3 cm..ma ni toliko..taman je

vidit cu u voznji kako je..u pon mi stize cilindar..

sad poslujem za granu i kiler pa ce valjda bit dobro..kiler ce biti iza zadnjeg kotaca a posuda u prednjem pretincu..

a da imam problem..filter zraka mi naslonjen na amortizer..a na rami ga nemogu pomaknut jer mi smeta od rezervara.. :dontknow:

CoK:
kiler iza zadnjeg kotaca? ma daj zajebavas me!?

pa nece ti se to nikako hladit :S airbox mozes poturpijat jedno 10mm ako ti je to dovoljno, ja sam tako...ne znam za ovo sa kilerom fakat... :redface:

Matej28:
pa mislim da ce vise hladit iza kotaca nego u masku...ide veliki kiler od hexa..ako nebude hladio onda jos paralelno sa piaggio kilerom..

mora hladit  :angry7:

a i mislio sam filter malo poturpirat..jel mi smeta par milimetara

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju