Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Keeway Hurricane 150 ac BB
CoK:
frendic moj, ne pase od VX prijenos unutra...rekao si da si radio ko ja nosace, ali nisu isti :zubo:
klackalice bi trebale biti 2 da masina moze setat napred naza i gore dolje, a tvoja ce setat samo gore dolje tako da mozes ocekivati vibracije...
tu nece stati seleni od aprilie, morat ces rezati ruke i raditi ih nanovo...sire
:dontknow:
Matej28:
ma to su beta nosaci...al imaju jako dobri seleni u nosacu iz keewaya..tj bez ovih bocnih masina ide i naprijed i nazad i sve..mekani su...a vidit cu kad budem testirao...lako napravim to..
a nosaci isto nisu isti ko tvoji jer ovdje se radi a keeway rami..koja ima nosace gore ko minareli...
nego trabam li radit jos kakva pojacanja?
hvala na odgovoru
CoK:
ne znam, ovo mi je jednako kao i nosac od 50ccm pia...a ljudi su vozili i bilo je gud
na ovoj slici...ove ruke za ''selene'' si mogao ostavit duze pa povarit na ovu kockastu cijev, bile bi cvrsce i ruke i sam nosac
steeef:
--- Citat: Matej28 - 17 Veljača, 2011, 15:04:23 ---HVALA NA POMOCI...da vas nije bilo ne bi nista saznao...
mozete obrisat projekt kad nikog ne zanima..
dovidjenja :angry7:
--- Kraj citata ---
haha,ko decec mali..
zanimljivo...al ti je zadnji kraj previse u zraku naspram prednjeg.
Matej28:
cok nije mi problem to napravit...
a stefek naprijed isto ide 12" felga...vidio sam jedan projekt na internetu na original vilici od sr-a felge...
bebe se vozi na nosacu od 50 kubika.. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju