Tehnički kutak > Tuning skutera
pitanje za minarelli tunere - multivar
Iwo SR Tuono:
to RMS kvačilo je normalo, nema štelanja nego je kao olakšano, ima na svakoj lameli po jednu veliku rupu kako je ljevano, to valjda da bude lakše.
al materijali su isti ko na rms štelujućem
Iwo SR Tuono:
--- Citat: danc00 - 06 Veljača, 2011, 22:51:04 ---Ma nejde, iza serijskog i Hebo variomata na minarelli od aeroxa nejde nikakva podloška iza variomata. Nejde čak ni kod malossi multivara, ne znam od kud sad to? Možda na drugim minarelli mašinama da ali na aeroxu sigurno ne.
Ma 100% ti je šajbica predebela u kombinaciji sa 16mm remenom, pa niš te ne košta da probaš i bez nje. Ja sam probal i sa lakim rolicaa je donekle ok na startu ali sa težim se primjeti da je trom, dok poslje 10-15km/h se ne primjeti razlika, samo u startu tih par metara!
A ja sam u ZG pital u svakoj željezari koju sam videl i nigdje nemaju te šajbice jer je to poseban proizvod, no eto frend mi radi na tok. stroju pa je reko da će mi napravit, da si bar prije rekel, rekel bi mu da napravi više.
Unutarnji fi je 13mm a vanjski 20mm, napravil bu mi jednu od 0,5 a jednu od 0,8 mm, pa ću ti dat jednu ak do onda ne nabaviš :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
počni proizvodt te šajbice jel i meni ih treba malo brdo
danc00:
A da ste mi bar u petak rekli da trebate, sad sam mu več rekel samo za te dvije, a kad mi napravi bum mu rekel da napravi još ak mu nije problem pa vam podjelim.
ivanm:
napravi od 0.5-1mm po par debljina i to 10 komada od svake..
danc00:
Budem, al ne garantiram da bu ovaj tjedan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju