Tehnički kutak > Tuning skutera

pitanje za minarelli tunere - multivar

<< < (2/16) > >>

ivanm:
skroz je gore u zadnjim polutkama :icon_scratch:
daj nek mi netko napiše i dimenziju iglićastog za minarelli koji da uzmem za gus kit, jel ide Ø 10x14x13 il da stavim širi?

andy:
Nećeš na multivaru nikad dić do kraja remen.. Možda i hoćeš al brzo će ti sjest sve u prijenosu..

Mislim da će ti bolje ići s malossi kevlarom..

Koji je centralni i rolice ? Jer mi se čini šajbica 1,5 malo debela.. Meni je oko 1mm, malo manje

ivanm:

--- Citat: andy - 06 Veljača, 2011, 20:53:40 ---Nećeš na multivaru nikad dić do kraja remen.. Možda i hoćeš al brzo će ti sjest sve u prijenosu..

Mislim da će ti bolje ići s malossi kevlarom..

Koji je centralni i rolice ? Jer mi se čini šajbica 1,5 malo debela.. Meni je oko 1mm, malo manje

--- Kraj citata ---
pa da tak sam i mislio staviti oko1mm.. centralni je neki bijeli imam još i žuti..role su 4.1 gr išle budu 3.8 gr.. gus kit i leo RR, karb 17.5 od nrg-ja..

andy:

--- Citat: ivanm - 06 Veljača, 2011, 20:57:38 ---pa da tak sam i mislio staviti oko1mm.. centralni je neki bijeli imam još i žuti..role su 4.1 gr išle budu 3.8 gr.. gus kit i leo RR, karb 17.5 od nrg-ja..

--- Kraj citata ---

Ak je malossi bijeli, bude premekan malo, bolje žuti.. Bit će ti puno rupa u ubrzanju.. Al tu ti još najveću ulogu igra remen..
A polutke su serijske.?

Budeš vidio da ćeš se namučit, napiši ako si išta uspio.. Al od svih tih mučenja s prijenosom, ako može neka uštedi nekih 600kn za Hebo variomat i ima i remen i variomat i motor će se preporodit..

Mislim da ja imam doma malossi polutku koja mi samo stoji ak će trebat, dogovorimo se  :icon_thumright:

ivanm:
bumo vidli kaj bu bilo zasad ide samo ovo, nema se više para...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju