Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Iskustva Honda nsr 125 ccm  (Posjeta: 19332 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline fatal1ty

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
  • MojSpuh: CRC tokar sebankovič tuned
Odg: Iskustva Honda nsr 125 ccm
« Odgovori #20 : 07 Veljača, 2011, 15:21:23 »
ergo sum

Ti si napisao da ide čak i brže bez ventila, šta bi podrazumijevalo da je motor jači kad ventila nema, a to je nemoguće i nije istina.Motor ide isto kao i kad ima ventil kad se on otvori.Upotrijebi moždane vijugice.

A ono ostalo šta sam napisao je bilo da razjasnim tebi a i drugima koji neznaju šta pišu...Uostalom nemaju svi motori rc ventil, aprilia ima RAVE, cagiva CTS itd...svaki se otvara na drukčiji mehanizam a samo je princip rada ventila isti , ispravnije je zvati ispušni ventil.

~ Cagiva Mito Evolution 94' ~

Offline kloky

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • Mjesto: makarska
  • Moj Skuter: Aprilia s.city 250ie
  • Moja Kaciga: vemar VXP MEDON
  • MojSetup: stock
  • MojSpuh: srebrni
« Odgovori #21 : 07 Veljača, 2011, 15:45:13 »
uglavnom: peri-deri motor kako bi se reklo, pali-vozi. za naše ceste idealan, lagan i okretan i naravno mozeš parirat svim jačim motorima u krivinama, jer je lako baratat s njim
drive like a devil, feel like a God

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #22 : 07 Veljača, 2011, 15:53:41 »
vecinom sa svakim 125 2t motorom mozes parirati jacim motorima, jer su laganiji u prosjeku za 80 kg i laksi su za voznju ako su u ok stanju
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline kloky

• forumski biciklist
  • Mjesto: makarska
  • Moj Skuter: Aprilia s.city 250ie
  • Moja Kaciga: vemar VXP MEDON
  • MojSetup: stock
  • MojSpuh: srebrni
« Odgovori #23 : 07 Veljača, 2011, 16:12:55 »
vecinom sa svakim 125 2t motorom mozes parirati jacim motorima, jer su laganiji u prosjeku za 80 kg i laksi su za voznju ako su u ok stanju
:icon_thumright:
drive like a devil, feel like a God

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
  • Mjesto: Mjesto:
  • Moj Skuter: MojSkuter:
  • Moja Kaciga: Moja Kaciga:
  • MojSetup: MojSetup:
  • MojSpuh: MojSpuh:
« Odgovori #24 : 07 Veljača, 2011, 16:50:00 »
ako cemo o predenoj kilometrazi,prijatelj ima DT 125 s vjerojatno preko 100 tisuca s JEDNOM generalkom,tocnu kilometrazu nezna jer je presta radit na 76000 prije 5-6 godina a on prelazi bar 4-5 tisuca godisnje jer mu je to jedino prijevozno sredstvo.motor je '93 godiste
Rock out till your life is at an end

Offline Aprilia00

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Nije Bolest Sve Sto Boli
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kuca :D
  • Moj Skuter: Kak'i Skuter Wakasaki :))
  • Moja Kaciga: Shark
  • MojSetup: Kita tu je
  • MojSpuh: Oba su tu :)
« Odgovori #25 : 08 Veljača, 2011, 14:09:08 »
http://www.pik.ba/artikal/940689/honda-nsr-/
ewo ovo je bila moja honda sad je na prodaju i dosta je povoljna cjena,tak da se isplati uzet,lik koji ju je uzeo od mene je presao sa njom 2000km tak da iako ju je unistavao nije je mogao unistit jer ipak to je malena kilometraza predjena a kod mene dok je bila,masina kao i sve ostalo joj je bilo predobro,a posebno masina ko sat..samo sto joj je malo kraci prenos al zato ima start brutalan..tako da sve u svemu ovo ti se isplati uzet
kolko je isla kod tebe? km/h
:D

Offline Aprilia00

• forumski skuteraš
  • Nije Bolest Sve Sto Boli
  • Mjesto: Kuca :D
  • Moj Skuter: Kak'i Skuter Wakasaki :))
  • Moja Kaciga: Shark
  • MojSetup: Kita tu je
  • MojSpuh: Oba su tu :)
« Odgovori #26 : 08 Veljača, 2011, 14:13:07 »
i kaj sad uzet da ste na mome mjestu.. nebitno kollko novca..

hondu nsr 99 godinu
apriliu af1 92 godinu
:D

Offline istipa622

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Duga Resa
  • Moj Skuter: NRG MC2 & Hornet 600
  • Moja Kaciga: HJC fg-15
  • MojSpuh: Leo Vince & Akrapovič
« Odgovori #27 : 08 Veljača, 2011, 14:30:10 »
NSR....ljepsa novija i po svemu sudeci pouzdanija

Offline RS 2000

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera Runner 180
  • Moja Kaciga: na glavi ;))
« Odgovori #28 : 08 Veljača, 2011, 16:37:12 »
Ajde da se malo ubacim...Pošto sam jučer prodo hondicu :'( :'( :'( :'(

92god,13tkm... Motor je ludilo....Mene odlično služio 2 sezone... Ima RC ventil električni... Malo smo je probavali,mjerili race chrono(GPS).. 6.5sek 0-100km/h,krajnja je bila 163km/h.... Ventil je otvaro na 7500okr/min...Potrošnja ko vjerovo ko ne 60kn/200km :glasses9: :glasses9: :glasses9: :glasses9:

Ja ti toplo preporučujem...Ako nađeš dobru,uzimaj slobodno..Ja bi ju prije nego išta drugo....nostalgija me već puca... :headbang: :headbang: :headbang:

Offline dino895

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • forumski skuteraš
  • *
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: Sr 150 ! Vx(R) 200 !
  • Moja Kaciga: HJC Nob
« Odgovori #29 : 08 Veljača, 2011, 16:45:57 »
Kad smo već kod motora od 125cc...htio bih znat po vama...Aprilia rs 125 ili Honda nsr 125- koja je bolja,brža,kvalitetnija,manje troši,...Htio bi da mi malo objasnite razliku između nsr i rs...normalno onaj koji se razumije i kome mogu vjerovat :icon_thumright:

Offline fatal1ty

• forumski skuteraš
« Odgovori #30 : 08 Veljača, 2011, 19:10:37 »
Onaj ko kupuje cvaju 125 mislim da mu zadnje na pameti treba biti ekonomičnost, potrošnja i trošak održavanja. Nekupuje se taj motor da se gladi i grije pola sata prije dok ti piješ kavu, a s ekipom pričaš kak si potrošil 5L na 100km jer si se vozio ko penzić...itd. Pun gas i drapi i nepitaj dok ide, ak je dobro složen durat će on koliko je predviđeno da dura,ima da ubija da traje 2 iljade al da kolje.

Uzeo bi RS-a na bilo čijem mjestu, i to 96-98 godina. Te su bile r122, najotvorenije bez ikakvih eko-normi. Ide kak gluva kuja,malo stjunirat naravno još da to bude to i da vidiš, leti. 34 karb gore obavezno,jollymoto SP ili corsu,nabuđeni cilindar i glava,squish 1.0 komp na jedno 13:1...tu i tamo neke male tajne velikih majstora. Brutala.

Da vidiš kak golf dizel tjuneri sam gledaju šta je to,dimi više neg njihovi traktori TDI i ide 6x bolje.Nikad oni neće znat šta je 2T powwa. Oni misle da ak stave chip i voze se na ulje iz meka budu štekali ko nabuđena 125ica,ali nejde to brate tak...moraju puno papat pomfrija i pit razrijeđene original coca cole da skuže da nije stvar u rabljenom ulju !

Offline danc00

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Krapinske T.
  • Moj Skuter: ZX-6R
  • Moja Kaciga: Airoh Pit-OneX
  • MojSetup: XD
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #31 : 08 Veljača, 2011, 20:03:24 »
Onaj ko kupuje cvaju 125 mislim da mu zadnje na pameti treba biti ekonomičnost, potrošnja i trošak održavanja. Nekupuje se taj motor da se gladi i grije pola sata prije dok ti piješ kavu, a s ekipom pričaš kak si potrošil 5L na 100km jer si se vozio ko penzić...itd. Pun gas i drapi i nepitaj dok ide, ak je dobro složen durat će on koliko je predviđeno da dura,ima da ubija da traje 2 iljade al da kolje.

Uzeo bi RS-a na bilo čijem mjestu, i to 96-98 godina. Te su bile r122, najotvorenije bez ikakvih eko-normi. Ide kak gluva kuja,malo stjunirat naravno još da to bude to i da vidiš, leti. 34 karb gore obavezno,jollymoto SP ili corsu,nabuđeni cilindar i glava,squish 1.0 komp na jedno 13:1...tu i tamo neke male tajne velikih majstora. Brutala.

Da vidiš kak golf dizel tjuneri sam gledaju šta je to,dimi više neg njihovi traktori TDI i ide 6x bolje.Nikad oni neće znat šta je 2T powwa. Oni misle da ak stave chip i voze se na ulje iz meka budu štekali ko nabuđena 125ica,ali nejde to brate tak...moraju puno papat pomfrija i pit razrijeđene original coca cole da skuže da nije stvar u rabljenom ulju !

Ljep post u korist 125 2T , čekam ljeto da skupim za A1 pa možda na zimu upiknem neku RS sam da probam. Al ovo boldano ne kužim 1% hehe  :dontknow: :icon_thumright: o čemu si ti tu pisal?
2006.-2012.Yamaha Aerox 46, by danc00
2012.-2013 Gilera Runner VXR
2013- Kawasaki 636

Offline dino895

• OPREZ na tržnici
  • forumski skuteraš
  • *
« Odgovori #32 : 08 Veljača, 2011, 20:19:04 »
Vidim fatal1ty ti imaš puno znaja...kad već tako poznaš dobro sve ovo šta misliš o ovim novim rs-ima...jelsu bolji ili lošiju...po tvom mišljenju...
 Nemo me krivo shvatit samo bih tio da znam na čemu sam..da kad mi na banki bude bilo para da znam što ću si kupit za vožnju.. :icon_thumright:

Offline RS 2000

• forumski pješak
  • *
  • Moj Skuter: Gilera Runner 180
  • Moja Kaciga: na glavi ;))
« Odgovori #33 : 08 Veljača, 2011, 21:27:50 »
Ako imaš lovu,odeš pa probaš i NSR-a i RS-a.... To ti je najjednostavnije...Ja nemogu niš loše reć za NSR-a...Bio sam prezadovoljan sa svime... Samo ne stiskat na hladno,ne vrtit u crveno(a i nepotrebno je) i dobro ulje točit...I šta kolega kaže samo gaaassss :headbang: :headbang: :headbang:

Offline fatal1ty

• forumski skuteraš
« Odgovori #34 : 08 Veljača, 2011, 22:40:58 »
Vidim fatal1ty ti imaš puno znaja...kad već tako poznaš dobro sve ovo šta misliš o ovim novim rs-ima...jelsu bolji ili lošiju...po tvom mišljenju...
 Nemo me krivo shvatit samo bih tio da znam na čemu sam..da kad mi na banki bude bilo para da znam što ću si kupit za vožnju.. :icon_thumright:

Rekao sam već svoje mišljenje. Našao bih uščuvaniji stariji model, i to iz dva razloga. Prvi očito jer je jeftiniji,a drugi zato jer su stari modeli jači. Je da ti možeš novog isto složiti full power,ali za pare koje daš za novi model kupiš stari i središ ga za gotovo istu paru a još za stari kupiš neki spuh, ovo ono i opet motor ide bolje.

Ak se furaš na šminku da ti odma kažem krivi motor gledaš....to kažem svakom ko spomene estetiku, takvi nek si kupe 4T. Eto ona yamahica 125 je zgodna, nejde nikam,ali bože moj.

Offline borisg

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Prijedor
  • Moj Skuter: Peugeot Jet Force
  • Moja Kaciga: BLD_nije losa
  • MojSetup: nista
  • MojSpuh: Leovince ZX
« Odgovori #35 : 09 Veljača, 2011, 15:24:18 »
najvise 150kmh i to je bilo bas razvlacenje ali je zato imala start ludilo ima malo kraci prenos ali ako je tebi do krajnje brzine mozes ti stavit druge lancanike  ¸to je to

Offline Trinad

• forumski biciklist
« Odgovori #36 : 09 Veljača, 2011, 15:53:34 »
u odnosnu kvaliteta izrade performanse dugotrajnost je aprilija smece na 2 kotaca usporedba baotijana i yamahe r1

Sad ga Jog baš sereš ::)
NSRka ima dosta robusniju i trajniju mašinu, a sve ostalo je na strani RS-ke. Od te trojke Mito ima najmanje trajnu mašinu ali je najljepši i najbrži  :icon_thumright:

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #37 : 09 Veljača, 2011, 16:02:20 »
to je stvarno najvaznije  :dontknow:

:notworthy: :notworthy:

Offline dino895

• OPREZ na tržnici
  • forumski skuteraš
  • *
« Odgovori #38 : 09 Veljača, 2011, 19:31:14 »
Ma kakva šminka...bitno je da  ide :icon_thumright:
        Hvala ti puno...e ima na njuškalu jedan rs 96 godište kako da vam stavim sliku :icon_scratch:

Offline Crazy Kuree

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #39 : 09 Veljača, 2011, 19:39:01 »
Mito je pojam za sebe budući da je bilo nekoliko vrsta mašina (oko 5) od kojih je najjača imala 35mm karburator i klip s jednom karikom naravno serisko  :headbang:
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije