pa gle vi ste xxxxxx... i xxxxxxxxx.. vas nista drugo ne zanima nego skuteri.. to vam je ocito zivot.. bitno da je spucano par tisuca kuna u skuter i to je to..Uglavnom vi ste xxxxxxxx koje ponavljate sta jedan napise jer ste kao u klanovima tu na forumu.. sta jedan kaze tako svi tupe..
mozete me i banati sada jer mi je stvarno pun k**ra* ovih xxxxx sta su napravili prosle godine acc i pokusavaju zadivit starije clanove tako da tupe i seru o necem sta nije tako..
cekaj malo,gle ja imam 18 i mene su 2g samo skuteri interesirali,mozda zato jer sam na praksi i poslje stalno sarafal po autima pa me nisu interesirali auti,al sad posto cu si kupit auto vise me skuteri tolko ne privlace,ali uvijek cu ga imat,to sta neko upuca xy para u skut,to nije tvoj problem nego njegova volja,ti mozes jedino bit ljubomoran
gle clio se vecini ne sviđa i točka,nemamo se šta raspravljat,sam si stavio temu i gotovo
neko je prosle god napravio acc. , taj covjek je mozda u vecini stvari bolji od tebe,mozda nije,nemres ovak prek foruma to rec,ak ti se zamjeril xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Molim bez nepotrebnih komentara i podizanja tenzija