Općenito > Slike i filmovi o skuterima

šugava policija

<< < (12/14) > >>

**Ivan**:
ludi švabe jos malo ce doc do toga da ce ti i auspuh skinit i zapljenit

zvonkec_92:
hh a glupi švabe.. eto to i nas čeka kad uđemo u EU.. a ovo kaj drot ide skidat spuh ovom liku nek naš drot proba moj skuter taknut ja mu raskopam na sred ceste cijelu Octaviu.. il nek napiše kaznu i da vratim org spuh nazad il nek me pusti..il nek mi da onolko kolko sam i ja platio spuh i može ga slobodno skinut...

imam jednog frenda u Švicarskoj.. kaže da su tamo još gori zakoni neg u njemačkoj il negdje drugdje.. frend je imo nekakvog Pucha na brzine isto 50cc nadrkan i kad su ga uhvatili dobio je 500 eura kaznu i rok 8 dana da skine tuning dijelove sa motora i donese ih u policiju ili ovi plijene kompletan motor..

( ja sam mu reko kaj nemoš neš drugo im uvaljat kaj oni znaju kak izgleda cilindar od pucha, i kaže da se nemre da oni sve znaju a ak ih ideš muljat i da skuže još više najebeš )  to iskustvo mi je on ispričo i ja mu i vjerujem.. :S  al fakat ima glupih zakona..

3alfa3:

--- Citat: zvonkec_92 - 07 Travanj, 2012, 18:27:03 ---imam jednog frenda u Švicarskoj.. kaže da su tamo još gori zakoni neg u njemačkoj il negdje drugdje.. frend je imo nekakvog Pucha na brzine isto 50cc nadrkan i kad su ga uhvatili dobio je 500 eura kaznu
--- Kraj citata ---

Ili laze frend ili ti jer u Svici su svicarski franci  ;D

zvonkec_92:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Travanj, 2012, 18:30:53 ---Ili laze frend ili ti jer u Svici su svicarski franci  ;D

--- Kraj citata ---
pa reko mi je i kolko je franaka pa sam ga ja pito kolko je to kuna pa nema blage veze pa sam ga pito za eure pa je onda reko oko 500 eura.. tak sam odma napiso eure jer večina nas zna kolko je 1 euro kuna.. a kaj da sam reko kolko je to franaka dok neko ko nezna preračuna prođe 43 sekunde.. ovako svi odma znaju kolka je to cifra kad kažem u eurima................ NE LAŽE NIKO !!!!!!!!!!!!!!!

Swordisa:

--- Citat: zvonkec_92 - 07 Travanj, 2012, 18:27:03 --- a ovo kaj drot ide skidat spuh ovom liku nek naš drot proba moj skuter taknut ja mu raskopam na sred ceste cijelu Octaviu..

--- Kraj citata ---

hahahahhahahahahahaha   :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju