Općenito > Slike i filmovi o skuterima
šugava policija
Aprilia97:
ovaj dečko sigurno ima prekidač! s runnerom :toothy12:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Daci - 05 Veljača, 2011, 11:10:14 ---i imaju pravo .. mopedi su za djecu...morate uzet u obzir da skutere voze djeca od 14 godina...jebački lako se može poginut sa brzinom koju skuter razvija bez blokada, a kamoli sa mhr teamom...ja svom djetetu s 14 god ne bi dao da vozi motor s kitom...uostalom žalite se a ne žalite se kad nemorate plaćat porez na mopede...kad vam je rega 500 kn umjesto 1000 ...itd.... sve je to zato što zakonski treba ić 50 km/h
--- Kraj citata ---
j#bo im ja mater glupu, nek naplati cestarinu i osiguranje i neki jebeni porez ako treba samo da ne jebe ljude okolo, ja bi mu s guštom dao 1000kn za regu samo da sam legalan bez blokada
ova država je u kurčini teškoj i to se vidi iz svih perspektiva
3alfa3:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 07 Svibanj, 2012, 23:27:02 ---j#bo im ja mater glupu, nek naplati cestarinu i osiguranje i neki jebeni porez ako treba samo da ne jebe ljude okolo, ja bi mu s guštom dao 1000kn za regu samo da sam legalan bez blokada
ova država je u kurčini teškoj i to se vidi iz svih perspektiva
--- Kraj citata ---
Mislim da si u krivu.
Nisu oni tebe nagovorili da kupis skuter dok nije bilo zabrana pa ih onda uveli. Znao si to kad si ga kupovao.
Dakle, trebao si u startu kupit skut sa vise od 50ccm i bio bi legalan.
Nemoj krivo shvatit, i ja sam itekako nakitavao skuter, al nisam kukao zbog zakona koji su takvi kakvi jesu
B.E.R.O.:
Drzava je u kur*u to nije nista novo!!! :dontknow:
Evo bas sam citao ovaj clanak na jednom portalu i mogu reci da sam se dobro nazivcirao,ali ono bas dobro...
:angry7: :angry7:
http://www.motori.hr/Gra_ani_drugog_reda__4676.html
Kakve su ljudi ovce a vidim da ih ima i na forumu,stav tako je kako je,bit ce bolje,di sam tu sam...
Sa takvim stavovima nece se nista promijeniti!!!
:dontknow:
neuromaniac:
u svakom slučaju to je žešće otimanje novaca, i opet da stave cijenu A kategorije milion kuna nitko se nebi bunio , kad su ljudi retardirani i država je skužila da ima narod koji je ništa drugo nego ovca za šišanje
nego palo mi na pamet da treba ovim švapskim policajcima doći sa nekom lešinom od skutera i zapikanim maticama na auspuhu pa nek onda skidaju , to bi bilo fora gledat :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju