Tehnički kutak > Tuning skutera
pročitaj...ako znaš odgovori...
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: vivce - 06 Prosinac, 2007, 00:58:56 ---ok, hvala za sjećku...ugl. ngk serije 9, što skuplja to bolja i obavezno rezistor-jesam dobro zapamtio??
E a sada bi volio znati više o tome kako prepoznati motor kad zakuha jer mi očito ne radi indikator temperature??
Još jednom, hvala svima!
--- Kraj citata ---
Ja vozim vise od 2 meseca bez pokazivaca temp. Kad je u gradu velika guzva, kad se kolona jedva pomera- kreni, stani, kreni, stani, tad se motor najvise greje, i tako ga ne smes voziti dugo. Ja kad sam u takvoj situaciji, parkiram se, ugasim motor a nekoliko min i sacekam da se ohladi i onda gas. A kad ti se pregreje, pocece da ti cvili. To mi se desilo, stao odmorio, i o5 gass.
vivce:
u cijeloj toj priči jedino me buni to što je pokazivač temperature na nuli kad se motor tek upali...zatim nakon što m otor lagano odreadi 5 min. na mjestu pokazivač temp. je na pola a čim počnem voziti motor on pokaže maksimum...pa je pitanje dal on "laže" ili koji mu je k...c??
Dal je moguće da termostat(novi je) ne propušta vodu kako spada?? I što ako skinem termostat, dal to šteti motoru??
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Mr J:
--- Citat: vivce - 06 Prosinac, 2007, 12:04:41 ---u cijeloj toj priči jedino me buni to što je pokazivač temperature na nuli kad se motor tek upali...zatim nakon što m otor lagano odreadi 5 min. na mjestu pokazivač temp. je na pola a čim počnem voziti motor on pokaže maksimum...pa je pitanje dal on "laže" ili koji mu je k...c??
Dal je moguće da termostat(novi je) ne propušta vodu kako spada?? I što ako skinem termostat, dal to šteti motoru??
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
Ako skines termostat onda ce ti duze trebati da se zagrije masina... to je sve...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju