Tehnički kutak > Tuning skutera

peugeot-nemos ga nikak ustimat

<< < (6/6)

kowa_sf1:
hhh ali ipak mi je bolje ustimat taj tiltson nego del a to sto sam reko legi da zavrne saraf od smjese do kraja to je jednostavna shema.....motor mu sad ide i nikakih problema nema...ja cu sad jos snimit kratko da vi vidite sta je to jednostavno kad mu dam malo goriva kolko treba da fino starta i ide do spice ce pocet se gusit a kad mu dam puno nece se razvrtit nikako tako da ima tu vise problema osim karba...... :icon_biggrin:

wonderkid:

--- Citat: kowa_sf1 - 14 Veljača, 2011, 20:54:27 ---hhh ali ipak mi je bolje ustimat taj tiltson nego del a to sto sam reko legi da zavrne saraf od smjese do kraja to je jednostavna shema.....motor mu sad ide i nikakih problema nema...ja cu sad jos snimit kratko da vi vidite sta je to jednostavno kad mu dam malo goriva kolko treba da fino starta i ide do spice ce pocet se gusit a kad mu dam puno nece se razvrtit nikako tako da ima tu vise problema osim karba...... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
pa sad ide ali dokle ce,jeste pogledali kavkva je boja svjecica na ful i polovini gasa

kowa_sf1:
malo crna malo bijela nemres mu smejsu napravit nikak kazem vam nes je totalno mutirano jedino da rasklopim blok i da sve sto se tice zraka i goriva promjenim a neam para ni za kruh sada a kamoli za totalni servis  :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju