Tehnički kutak > Tuning skutera

peugeot-nemos ga nikak ustimat

(1/6) > >>

kowa_sf1:
dakle imam ac masinu s malossi sport kitom tiltson 18 s novim membranama serisku granu od usisa prerađena ta taj karb redvalvere malosi karbon nove semeringe radilice........nemam rezervar od uljne pumpe..dakle mjesavina....ali ona mi stoji na bloku s oba crijeva otvorena....motor nemres ustimat ili previse ili premalo goriva dakle ja kad ga razvrtim na mjestu na nogari ide do maxa....sjednem na njega nevozim se 10m ugusi se....dodam mu goriva na sarafu trokira ima previse nemoze se razvrtit.....LJUDI HELP :notworthy:

Drnda:
nikad s tim karbom nisam stelao, ali zatvori za pocetak pipke na uljnoj i ako ti netreba vakum zatvori..

kowa_sf1:
vakum mi treba ali probavao sam a crijeva od uljne hmm nekontam jel moze od iza vuc zrak??!!?!?...ona gumica sto ide na nju tj ispod nje stavio sam novu jer sam mislio da je do nje...

ivanm:
ja s tim karbom nebi ni probavao naštelati..

kowa_sf1:
zasto karb je moguce nastimat vozio sam ga na svakakvim motorima ima mogucnost stimanje zraka i goriva na leru i na gasu...... :icon_thumright: imos sam del 17,5 i bacio sam ga zato sto nemres nis napravit s  njim stalno me cok prco itd

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju