Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
weekend meet
ghostrider92:
drotovi su samo pitali dal su regani motori...i mi onak sutimo i veli bruno DA....i mi se samo onak pogledamo...hahhahaha...i fraer nije trazio ni promete ni nis...
a tak smo jako bjezali da dottore nije ni skuzil da bjezimo....tak da je iko htio pobjec pobjego bi...
kilezg:
i to kaj velis ... mislim da su cak s njima bili oni pripravnici, dva drota i dva pripravnika jazavca. a neznam... cirkus. i sorry sto si izvisio na kraju frend, reko da me nebi jebali za šaru :sad1:
ghostrider92:
--- Citat: kilezg - 06 Veljača, 2011, 23:31:27 ---i to kaj velis ... mislim da su cak s njima bili oni pripravnici, dva drota i dva pripravnika jazavca. a neznam... cirkus. i sorry sto si izvisio na kraju frend, reko da me nebi jebali za šaru :sad1:
--- Kraj citata ---
ma zzz...nije bed kj ti je,sve jasno...tak sam ja nazad PGO-a vozio ;D...jedino organizacija u kur*u...a kad sam ja reko stavite u 2...vele oni ne i eto..jbg
Jump33r:
Steta da nema dottura na forumu da provali nesto ka i obicno.. on bi to sve detaljno opisa :toothy3:
Ajde dottore pali klona i piši dozivljaje.. :icon_biggrin:
ghostrider92:
--- Citat: Jump33r - 06 Veljača, 2011, 23:57:48 ---Steta da nema dottura na forumu da provali nesto ka i obicno.. on bi to sve detaljno opisa :toothy3:
Ajde dotture pali klona i piši dozivljaje.. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ma nema njih...zapeli svi kod luxa u garazi ;D ja sam malo prije doso od tam...skupilo se ekipe i to svi s foruma...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju