Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

weekend meet

<< < (12/15) > >>

kilezg:
na meetu nikad nije dosadno :icon_biggrin:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: kilezg - 06 Veljača, 2011, 21:01:44 ---na meetu nikad nije dosadno :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
točno tako, pa mi kad u Ri imamo meet gradonačelnik dođe gledat, jednom smo ga užicali 200kn čak  :toothy12: :toothy12:

al ovo da vas je golf4 sdi hapsio nemogu se prestat valjat od smiijeha  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

smart bbb:

--- Citat: Bruno1990 - 06 Veljača, 2011, 20:21:01 ---ko je vidio imat tablicu na motoru to je dodatna oprema koja kvari siluetu motora

nikom nista nie pisano osim dottoreu kojem je pisana kazna bez rege a za njega nema brige jer ima brdo kazni od kojih jos ni jednu nie platio ni nece jer se uvjek izvuce na ovaj ili onaj nacin veze i vezice i slicno pa iz tog razloga nikad ni ne bjezi murji a ovaj put je mogo komotno pobjec na par strana i to laganini makar murju nie ni vidio i da je pobjego nas dvojica bi sigurno nahebali

--- Kraj citata ---
možda su to dottoreovi stari "drugari" ;D

Aprilia00:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 06 Veljača, 2011, 21:05:35 ---točno tako, pa mi kad u Ri imamo meet gradonačelnik dođe gledat, jednom smo ga užicali 200kn čak  :toothy12: :toothy12:

al ovo da vas je golf4 sdi hapsio nemogu se prestat valjat od smiijeha  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

banda  :toothy12:

Dugi:

--- Citat: Bruno1990 - 06 Veljača, 2011, 20:21:01 ---ko je vidio imat tablicu na motoru to je dodatna oprema koja kvari siluetu motora

nikom nista nie pisano osim dottoreu kojem je pisana kazna bez rege a za njega nema brige jer ima brdo kazni od kojih jos ni jednu nie platio ni nece jer se uvjek izvuce na ovaj ili onaj nacin veze i vezice i slicno pa iz tog razloga nikad ni ne bjezi murji a ovaj put je mogo komotno pobjec na par strana i to laganini makar murju nie ni vidio i da je pobjego nas dvojica bi sigurno nahebali

--- Kraj citata ---

Ma on je lud ko šiba izdat će biografiju još malo i imat će poseban prilog u njoj "Sve moje kazne"  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju