Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
weekend meet
kilezg:
na meetu nikad nije dosadno :icon_biggrin:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: kilezg - 06 Veljača, 2011, 21:01:44 ---na meetu nikad nije dosadno :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
točno tako, pa mi kad u Ri imamo meet gradonačelnik dođe gledat, jednom smo ga užicali 200kn čak :toothy12: :toothy12:
al ovo da vas je golf4 sdi hapsio nemogu se prestat valjat od smiijeha :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
smart bbb:
--- Citat: Bruno1990 - 06 Veljača, 2011, 20:21:01 ---ko je vidio imat tablicu na motoru to je dodatna oprema koja kvari siluetu motora
nikom nista nie pisano osim dottoreu kojem je pisana kazna bez rege a za njega nema brige jer ima brdo kazni od kojih jos ni jednu nie platio ni nece jer se uvjek izvuce na ovaj ili onaj nacin veze i vezice i slicno pa iz tog razloga nikad ni ne bjezi murji a ovaj put je mogo komotno pobjec na par strana i to laganini makar murju nie ni vidio i da je pobjego nas dvojica bi sigurno nahebali
--- Kraj citata ---
možda su to dottoreovi stari "drugari" ;D
Aprilia00:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 06 Veljača, 2011, 21:05:35 ---točno tako, pa mi kad u Ri imamo meet gradonačelnik dođe gledat, jednom smo ga užicali 200kn čak :toothy12: :toothy12:
al ovo da vas je golf4 sdi hapsio nemogu se prestat valjat od smiijeha :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
banda :toothy12:
Dugi:
--- Citat: Bruno1990 - 06 Veljača, 2011, 20:21:01 ---ko je vidio imat tablicu na motoru to je dodatna oprema koja kvari siluetu motora
nikom nista nie pisano osim dottoreu kojem je pisana kazna bez rege a za njega nema brige jer ima brdo kazni od kojih jos ni jednu nie platio ni nece jer se uvjek izvuce na ovaj ili onaj nacin veze i vezice i slicno pa iz tog razloga nikad ni ne bjezi murji a ovaj put je mogo komotno pobjec na par strana i to laganini makar murju nie ni vidio i da je pobjego nas dvojica bi sigurno nahebali
--- Kraj citata ---
Ma on je lud ko šiba izdat će biografiju još malo i imat će poseban prilog u njoj "Sve moje kazne" :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju