Općenito > Propisi

Registracija cjena???

<< < (4/6) > >>

apriliatuner:
Al ipak smo mi poštena zemlja pa kod nas većinom bude manja cijena na ugovoru nego što je u katalogu  ;D..normalno da će uzet onu cijenu koja je veća,ipak treba država nešta i zaradit na nama, a na kom drugom..

kloky:
To ocito ide kako di. Kataloska cijena bila 16000 ja u ugovor stavio 12000 i zaracuna mi 12000 kao u ugovoru a drugi put kataloska 35000 a u ugovoru 28000 i zaracuna mi je opet sa ugovora cijenu

cona_rab:
obično porezna obračunava porez prema kataloškoj cijeni,tako mi je rekao striko na poreznoj  :toothy12: ;a tako sam platio i porez na na dva auta i na SR50,ali naravno ako je veća cijena u kupoprodajnom obračunat će porez po toj višoj cijeni ,ali SR 150 ne postoji u tom katalogu( :dontknow:)pa sam platio porez po cijeni u kupoprodajnom ugovoru od 1000kn,znači 5%=50 Kn :headbang:

stjepko007:

--- Citat: cona_rab - 17 Veljača, 2011, 22:39:59 ---obično porezna obračunava porez prema kataloškoj cijeni,tako mi je rekao striko na poreznoj  :toothy12: ;a tako sam platio i porez na na dva auta i na SR50,ali naravno ako je veća cijena u kupoprodajnom obračunat će porez po toj višoj cijeni ,ali SR 150 ne postoji u tom katalogu( :dontknow:)pa sam platio porez po cijeni u kupoprodajnom ugovoru od 1000kn,znači 5%=50 Kn :headbang:

--- Kraj citata ---
ja sam za sr 2002 platio 150kn po katalogu...

cona_rab:

--- Citat: stjepko007 - 17 Veljača, 2011, 22:46:29 ---ja sam za sr 2002 platio 150kn po katalogu...

--- Kraj citata ---
moj je 2001,čovjek je tražio i nije našao,i prijašnji vlasnik je isto platio cijenu po kupoprodajnom ugovoru jer mu nije mogao naći  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju