Općenito > Propisi
Registracija cjena???
Tino vxr:
mene došlo za runnera 200 (bio je odjavljen) nova registracija + tehnički+ osiguranje + prijepis cca 1400 kn..tako neš..
a porez,ovisi kolka ti je cijena na kupoprodajnom ugovoru,pa 5 % od te cijene..tako je meni bilo prije pol godine..
apriliatuner:
Cijena poreza ne ovisi toliko o tome kolika je cijena motora napisana u kupoprodajnom ugovoru jer imaju katalog motora pa po tome određuju kolki će bit porez
kloky:
--- Citat: apriliatuner - 17 Veljača, 2011, 08:55:48 ---Cijena poreza ne ovisi toliko o tome kolika je cijena motora napisana u kupoprodajnom ugovoru jer imaju katalog motora pa po tome određuju kolki će bit porez
--- Kraj citata ---
Istina ali isto cak znaju uzeti u obzir cijenu na kupoprodajnom ako nije drasticno preniska, nego u granicama normale, a i kataloske cijene su niske koliko sam primjetio
3alfa3:
Ako je cijena u ugovoru veca od kataloske, onda ce po njoj oporezovat. Ako je bitno manja od kataloske, onda ce po kataloskoj lupit porez...
Tino vxr:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Veljača, 2011, 10:13:25 ---Ako je cijena u ugovoru veca od kataloske, onda ce po njoj oporezovat. Ako je bitno manja od kataloske, onda ce po kataloskoj lupit porez...
--- Kraj citata ---
tako je 3alfa3..u tom slučaju nikako jeftinije nemožeš proć,znaš da država pokušava svakako uzet koju kunu više..
meni je uzeo porez po kupoprodajnom ugovoru,jer je bila već cijena nego u katalogu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju