Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox - 70ccm , štelanje !

<< < (2/19) > >>

danc00:
Evo video, danas sam naštelal i mislim da bi to bilo to!

Na startu odmah skoči na 10T, nakon toga na 9.5T kroz ubrzanje. Poteže lijepo i start je na 6T, također kak sam htel sa plavim federima.

Sad me samo zanima jel je to u redu i jel bu mi radilica izdržala 9-10T okretaja ?? Rolice su 3.7gr, i gore je šajbica od 1.2mm.

Kad sam maknul šajbicu start je bil dosta lošiji, dok krajnju brzinu nisam isprobal jer je bilo prezima !  No definitivno mi treba tanja, oko 0,6-0,8mm i onda bi bil i start i krajnja puno bolja, samo ne znam di bi nabavil tu šajbicu...moram do nekog tokara !

-start je super, kad dam puni gas počupa i starta momentalno, no velim ostaje mi krajnja koju nisam postigel.

ivanm:
može radilica na 10000+ okr :icon_thumright:

Iwo SR Tuono:
mislim da je kraj serijske radilice 11500 o/min

danc00:
Znači tak kak je mogu ostavit? Jer ovak je nekak najbolje kaj sam do sad dobil. Zbilja ljepo potegne, a i zvuk je predobar na visokim okretajima  :icon_thumright: dobar je laser :)

Još samo da pogodim pravu kombinaciju sa šajbicom i onda je to to, samo da nema kvarova. :headbang:

Hvala i kad zatopli dolazim u ZG sa skuterom pa ti se javim za vopi :odlicno:

-ak ima neko za prodat šajbice unutarnjeg promjera 13mm a vanjskog 20mm nek mi se javi, plačam gotovinom ili ak zna di se to može napravit

ivanm:
može.. :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju