Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Runner 50 dize temperaturu
josip_93:
ako ti je temperatura u crvenom i motor ide normalno nemjenja zvuk onda je senzor, aa ako motor pocme mjenjat zvk i gusit se nece da ide onda se stvarno grije, onda bi trebo bit termostat
Lugburz:
motor je crticu prije crvenog i ide normalno...
josip_93:
--- Citat: Lugburz - 30 Siječanj, 2011, 11:03:15 ---motor je crticu prije crvenog i ide normalno...
--- Kraj citata ---
to je 100% senzor temperature nemoras onda strahovat samo nadji drugi senzor i stavi pa vidi da bides 100% siguran da je on da ti je termostat i da se motor stvarno zagrijava onda bi ti motor poceo se i gusit i mjenjat zvuk ma bas bi skuzio
dzeky:
--- Citat: josip_93 - 30 Siječanj, 2011, 11:19:19 ---
to je 100% senzor temperature nemoras onda strahovat samo nadji drugi senzor i stavi pa vidi da bides 100% siguran da je on da ti je termostat i da se motor stvarno zagrijava onda bi ti motor poceo se i gusit i mjenjat zvuk ma bas bi skuzio
--- Kraj citata ---
ne mora znacit,meni je jedno vrijeme u crveno dolazio i motor nije mjenjao zvuk niti je losije isao,btv meni je oso kiler :icon_thumright:
mislim da je problem termostat
Lugburz:
a prominit cu senzor pa cemo vidit...
jos nesto:kazaljka goriva je stalno dignuta preko maksimuma,skroz uspravno stoji.jel to do plovka ili?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju