Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner 50 dize temperaturu

<< < (3/9) > >>

josip_93:

--- Citat: Luksy - 30 Siječanj, 2011, 09:57:22 ---za pocetak probaj posudit u nekoga ispravan senzor i ozraci komplet sistem jer ce ti ionako sva voda iscurit. pa ces onda znat do cega je,jer ako onda bude sve u redu znaci da je do senzora a ako bude ponovno po istome, problem ti je u termostatu  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
slazem se sa Luksyem napravi tako al jos nesta jel temperatura zakuca u crveno ili se dize postepeno

massi:
bok decki isti problem samo sta meni tek kad se zagrije skuter normalno vozim i dize se postepeno temp nemam unutra termostat ocistio sam sve cijevi i hladnjak moguce da je do vodene kupio sam ga u 9 mjesecu i od tada sam vec promjenio kit i konj ne otvorit i pogledat sve nego sad radim dupli posao
sta vi kazete kad sam ga kupio motor je bio cijeli sfusan dosta para sam ulozio u njega i da koja vuna ide u top staklena ili bas kamena vuna
za prvi sloj znam da ide celicna a za ovo nisam siguran hvala vam jos jednom i pozz

Luksy:

--- Citat: massi - 30 Siječanj, 2011, 10:22:15 ---bok decki isti problem samo sta meni tek kad se zagrije skuter normalno vozim i dize se postepeno temp nemam unutra termostat ocistio sam sve cijevi i hladnjak moguce da je do vodene kupio sam ga u 9 mjesecu i od tada sam vec promjenio kit i konj ne otvorit i pogledat sve nego sad radim dupli posao
sta vi kazete kad sam ga kupio motor je bio cijeli sfusan dosta para sam ulozio u njega i da koja vuna ide u top staklena ili bas kamena vuna
za prvi sloj znam da ide celicna a za ovo nisam siguran hvala vam jos jednom i pozz

--- Kraj citata ---
molim te stavi par zareza u ovom tekstu,glava me zaboli citajuci   :icon_thumright:

sta se tice vune ide ti prvi sloj celicna a drugi kamena

Lugburz:
temperatura se dize postepeno,jucer upalim skuter,pustim da iskljuci cok i krenem,napravim 100tinjak metara,temperatura vec na 2 crtice,gas do kraja oko 1,5 km 70-8o km/h,stanem na semaforu,trmperatura na zadnjoj crtici prije crvenog,dalje jos par puta pola kilometra-kilometar pun gas pa semafor i nikako se nije spustala...
btw,nisan zna ni da runner ima termostat,jer uopce nije otkad god je kupljen nebi uz najvece opterecenje se temperatura dizala preko 3 crtice,ama bas nikad.

josip_93:
samo malo tebi je temperatura u crvenom ii motor ide normalno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju