Općenito > Maxiskuteri
Gilera Nexus cudan zvuk pri 3000 - 4000 obrtaja..
steeef:
--- Citat: 3alfa3 - 28 Siječanj, 2011, 16:28:27 ---Moze i s grubljim, ali s njim ce skinut dosta materijala pakni. Ispod 120 nebi isao...
--- Kraj citata ---
pod grublje sam mislil tak negdi 120 150,nisam videl tvoj post,pa se to nie odnosilo na grublje od 120,hehe
steeef:
--- Citat: nexuszd - 28 Siječanj, 2011, 16:38:48 ---a da li bi se taj problem mogao sanirati da jednostavno zamjenim serijsko kvacilo s malossijevim.. ili da kupim novo serijsko kvacilo. Vidio sam da i nije nešto pretjerano skupo.. oko 400kn. nisam baš dobar mehanicar pa nebi ništa na svoju ruku brusija.. a u najgorem slucaju mogu ostaviti i ovako(ako ne škodi motoru), nije da se previše čuje ali sam osjetljiv na bilo kakve neprirodne zvukove.. e i još jedno pitanje.. da li šteti motoru kvacilo neke druge marke tipa malossi, polini itd... meni je ipak draže da je cili serijala..
--- Kraj citata ---
druga kvačila ti ne štete motoru,al i ona budu kad tad se 'zatupila' pa ih buš moral malo pobrusit šmirglom..
nemaš tu kaj puno,samo da budu pakne na kvačilu grublje pošto su sad glatke pa kvačilo previše kliže..
tak i zvono s unutarnje strane kud kliže kvačilo malo samo pobrusiš šmirglom da bude hrapavija površina da kvačilo manje kliže..
seriski federi kvačila su nekak loši kolko sam imal prilike videt zadnje vrijeme pa bi dobro bilo stavit neke ili malossi il polini.
nexuszd:
hvala vam na savjetima.. pozabavit cu se onda ovih dana malo s tim, možda i kupim novi set federa pa ih zaminim..
steeef:
--- Citat: nexuszd - 28 Siječanj, 2011, 16:46:06 ---hvala vam na savjetima.. pozabavit cu se onda ovih dana malo s tim, možda i kupim novi set federa pa ih zaminim..
--- Kraj citata ---
za federe pitaš nekog na forumu,niko ko kupi set ne stavlja najmekše a oni su mrvu tvrđi nego seriski.
3alfa3:
--- Citat: nexuszd - 28 Siječanj, 2011, 16:46:06 ---hvala vam na savjetima.. pozabavit cu se onda ovih dana malo s tim, možda i kupim novi set federa pa ih zaminim..
--- Kraj citata ---
Ne vjerujem da su federi problem ako ih vec nisi demontazom previse rastegnuo.
Samo skini sjajni dio sa pakni smirglanjem i malo zvono pa probaj vozit - 2-3 minute posla
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju