Tehnički kutak > Tuning skutera
Ulje za Prijenos?!
Rossi:
pa to je opet oko 175 eura ...opet je to pre skupo ....jbt a tamo 95 eura ...na popustu
Rossi:
ev u viktormotor sportu ..imaju ulje za prenos 75w85 motul i 30 kuna dodje 3 deca valjda ....evo naso sam u manual od runnera svog i pise da ide 75cc ?? sta im je cc hehe...ako mi neko to moze pretvorit u dece bilo bi lijepo ..hvala unaprijed
igor.sb:
nesta je to malo, i kod mene tako nesta po manualu pise a ono ide 1,3deci
inace svima ide preko 1deci, a tvoje bi bilo 0,75deci po maualu
btw..vozis skuter od 50ccm sto bi znacilo, da imas 0,5 deci masinu :toothy11: usporedbe radi :icon_thumright:
naspes pa ti visak iscuri, zacepis nazad i caos...ti bi sve masine trebale imati
lbc_yamaha82ccm:
raja vozim jebi lbc al dobro yamahina mi je mašina 80ccm 2Tkoja je upravo počela srat,prije tek kad ga upalim i prdi ko kreten i neće da povuče dok se ne zagrije,a sad neće nikako da povuče malo se zagrije pa dobiva na snazi pa ostavim ga da radi sjednem pokušam gas neće opet j**** LI MU BOGA,pomagajte malo mi fali da macolom riješim stvar...i na deklu imam jebeni čep,blizu amotrizera onaj levat na pumpi mi govori modričino ulje 80w90,jel hoće da me zajebe il da uzmem to...nisam nikako mjenjo ulje valjda što stalno sipam onaj innin dvotaktol...i možel biti da sere zbog ovog ulja što mu nisam sipo????
odg molim vas
Crazy Kuree:
--- Citat: lbc_yamaha82ccm - 18 Ožujak, 2009, 22:45:21 ---raja vozim jebi lbc al dobro yamahina mi je mašina 80ccm 2Tkoja je upravo počela srat,prije tek kad ga upalim i prdi ko kreten i neće da povuče dok se ne zagrije,a sad neće nikako da povuče malo se zagrije pa dobiva na snazi pa ostavim ga da radi sjednem pokušam gas neće opet ***** LI MU BOGA,pomagajte malo mi fali da macolom riješim stvar...i na deklu imam jebeni čep,blizu amotrizera onaj levat na pumpi mi govori modričino ulje 80w90,jel hoće da me zajebe il da uzmem to...nisam nikako mjenjo ulje valjda što stalno sipam onaj innin dvotaktol...i možel biti da sere zbog ovog ulja što mu nisam sipo????
odg molim vas
--- Kraj citata ---
koji ti je skuter? ako je uopće skuter? ako jest sumljam da imaš 80ccm kit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju