Tehnički kutak > Tuning skutera
Ulje za Prijenos?!
zikihos:
trabalo bi pisati u manualu, nije za svaki skuter isto,
al najcesce je malo preko 2 deci
igor.sb:
--- Citat: phantom - 04 Prosinac, 2007, 21:08:31 ---a svakih koliko kilometara se to ulje mijenja i sta se desi ako se dugo ne promijeni??
--- Kraj citata ---
ja mjenjao nakon 18tkm prvi put..ma da u servisu mene uvjeravaju da su oni prije nakon svakih 5tkm otvarali prijenos i mjenjali ulje...da bas
cak je ovo staro koje sam istreso bilo neke normalne boje i nije ga falilo
..meni po manualu pise svakih 12tkm..sto znaci da po servisu, ako rade po manualu...oni to nisu nikad pipnuli
Crazy Kuree:
U minarelli piše na bloku koliko staje.... imaš dobro sintetičko motul ulje litra ulja 180kn u vk. bitno da je sintetičko svako valja. a to štavi stavljate ulje 10-30w čuo sam da se od toga troše zupčanici i ležajevi stradavaju ako se vožaš na seriskom prenosu ma da opet ak je neka serijala neznam kako bi išta se moglo desit. inače u sportske prenose idu rijetka ulja.
Rossi:
ok hvala na odgovorima...a gledam bas sad kit Malossi sport 70 na Scooter attacku kosta oko 95 eura ..100 i nesto je pa ima popust do 31. decembra i ispadne oko 95 eura ...odakle onda kod nas tako skup kad ga kupujes ? mislim tamo u hr ?? ja znam da sam pito i trazili su mi oko 185 eura za malossi sport 70..??
charnel:
pa u hr je 1300 kn malossi sport LC
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju