Evo da se i ja ukljucim u raspravu.. vidim da me se proziva na forumu..
Pa evo par od mene:
Da, JA sam taj koji je rekao da se širenjem kanala i jebanjem po cilindu moze i dobiti a moze i unistiti kit..
Još sam se sa par ljudi posavjetovo i rekli su mi da to ne uzimam, iz jednog jedinog razloga, zato što ni DELUX sam nezna kako je to radio, po kojim proracunima i izracunima.. Samo obrusit znam i ja..
A pljuvanje po članovima foruma je mislim krajnje bezobrazno ne samo od Delux-a nego od svih Vas ovdje!
Učlanio sam se na ovaj forum s ciljem da ću naučit nešto više, upoznat nove ljude, podijelit svoja iskustva sa vašima i dr.., no vidim da je NA OVOM FORUMU HRPA JEBENIH HEJTERA i KLINACA koji imaju od 12-17god (čast izuzetcima), koji imaju para ko blata i koje mama i tata financiraju i kupuje šta njihovi sinovi zažele..
90% Vas odavde sa ovog foruma nezna rastavit i sastavit scoot bez nekog stručnjaka.. bitno je samo da ima "kit, naturpijane kanale, spuštenu glavu, radilicu i auspuh.. da se dere i da ide 200km/h" To je vama bitno..zato što jedino to i znate !!!!
Ako netko ima nekakvih pitanja, i ako se netko iza tipkovnice smije, iz Zagreba sam, javite mi se, idemo na kavu pa da popričamo o širenju kanala (čitaj: "donijet ču dokumentirano" )
Ali.. ne dira me to uopće šta se piše po forumu,o meni i drugima... To je vaš obraz a ne moj..
Dovoljno toga ja znam, dovoljno toga sam prošao u životu, što pola Vas ovdje neće.. i ne fali mi ništa..
Što se mene tiče, može me se udaljit sa ovog foruma, iovako nikakve koristi od njega.
Živjeli ekipaa
oćemo po redu??ajde redom i brojevima da se lakše skuži
1. I ili pisano JEDAN-->rekao si da se može samo sjebat kit, više trošit i da odma cvikne..ovo drugo nisam čuo da se može i dobit
2. II ili pisano DVa-->kakvi proračuni trebaju da kanale proširiš po bloku i da se 100% poklope...prosvijetli me molim te
3. III ili pisano TRI-->ja sam među tih 90%, jel ti bolje sad?? nemam skuter niti sam kad turpijo šta...kako se skida cilindar??šta je to glava??
4. IV ili pisano ČETIRI-->idemo na kavu samo ako platiš
evo to je to, ove rimske brojeve i pisane velike sam piso za ove MALUMNE ljude
PAPA :*** <3