Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

moj nrg project

<< < (15/85) > >>

black-rox:

--- Citat: zoki_NRG - 18 Siječanj, 2008, 22:59:21 ---   
evo scoot je rastavljen, jos cu polirat malo neke djelove, plastike idu sutra na farbanje u schwarz dyamant, jedva cekam, dokle cu si bolje sredit tu ziku i ostale gluposti, i osvijetljenje ispod motora, znaci diode, da se ne vidi neonka, jer mi to glupo, zato stavljam diode, koje cu ukljucit preko prekidaca, i takve neke sitnice, btw, jos uvijek trazim metar sa metar plastike....stavit cu jos slika, malo kasnije...

--- Kraj citata ---
Sve ok samo te diode to ne mogu smislit ja ću ti to očupat dole molim te nomoj od scoota radit kić :angry9:

..::Alf::..:
Al si ga RASKUSURIO :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:

Samo daj, crni je ipak lipši!!!!!!

Moj ti je prijedlog jedino da bočne mačije oći zakitaš, ovak ko ja.

zoki_NRG:
te macje oci su prefarbane, i meni su uzasne, ali ako zakitam, moram cijele plastike proc jer ce mi na jednom djelu bit glatko na drugom gorzono. a moram onda i farbat te plastike

..::Alf::..:

--- Citat: zoki_NRG - 21 Siječanj, 2008, 15:18:51 ---te macje oci su prefarbane, i meni su uzasne, ali ako zakitam, moram cijele plastike proc jer ce mi na jednom djelu bit glatko na drugom gorzono. a moram onda i farbat te plastike

--- Kraj citata ---
Zagladi ih i ofarbaj ko ja  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Je da te bude došlo puno puno više, al onda si napravio posal

black-rox:

--- Citat: zoki_NRG - 21 Siječanj, 2008, 15:18:51 ---te macje oci su prefarbane, i meni su uzasne, ali ako zakitam, moram cijele plastike proc jer ce mi na jednom djelu bit glatko na drugom gorzono. a moram onda i farbat te plastike

--- Kraj citata ---
Pa šta nisi dao te plastike farbat pa i to si trebal ofarbat :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju