Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
moj nrg project
zoki_NRG:
RS je pila od motora, pusti ti rep
black-rox:
--- Citat: zoki_NRG - 09 Siječanj, 2008, 17:53:07 ---RS je pila od motora, pusti ti rep
--- Kraj citata ---
Na tom motoru treba skinut rep,retrovizore i žmigavce pa onda možemo pričat,a ovako je k**ra* sramota.
Jebiga kad nesmije niš dirat srali bi mu :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Najbolje da si napravi još jedan produžetak na onaj rep da mu ne šprica :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Ja sam jedva čekal da dođem doma da skinem rep,retrovizore i onaj šugavi blatobran skinul bi ja to u salonu da sam imal alat ovako sam se moral sramotit do kuće.
shelby500 GT:D:
da na ovom rs je definitivno grijeh ostaviti ovaj rep....ma ja kada sam dobio prvi skuter sam drugi dan skinuo rep...stari mi malo j#bo majku i to ti je to...ali je odma lijepsi bio:D:D :glasses9: :frajer:
Sole8:
ja ti imam plastike doma na bacanje, al kad nikad neš da dodeš, btw. mogo bi ja razmislit za taj spuh jer ce mi ubrzo lec neke
pare pa bi si mogo ga kupit, jer moj je u raspadu do bola...
zoki_NRG:
evo scoot je rastavljen, jos cu polirat malo neke djelove, plastike idu sutra na farbanje u schwarz dyamant, jedva cekam, dokle cu si bolje sredit tu ziku i ostale gluposti, i osvijetljenje ispod motora, znaci diode, da se ne vidi neonka, jer mi to glupo, zato stavljam diode, koje cu ukljucit preko prekidaca, i takve neke sitnice, btw, jos uvijek trazim metar sa metar plastike....stavit cu jos slika, malo kasnije...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju