Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

moj nrg project

<< < (79/85) > >>

aeroxtuning:
aha,a pase li ti serijski blatobran na vxr vilice? nisam siguran,zato pitam :)

zoki_NRG:

--- Citat: aeroxtuning - 14 Veljača, 2010, 01:01:40 ---aha,a pase li ti serijski blatobran na vxr vilice? nisam siguran,zato pitam :)

--- Kraj citata ---
sve pase bez problema, sve je to isto...pase mi i od runnera blatobran, nrga, derbija...koji god ocu...

scooter sam danas izvadio iz kuce...pobriso prasinu hahaha
nisam ga vozio dugo, nego ga tu i tamo upalim da radi 15 min na minimumu i ok =)

sven_vx:
izgleda jebeno..samo kao sto je luka reko fali prednji blatobran.. :icon_thumright:

aeroxtuning:

--- Citat: sven_vx - 14 Veljača, 2010, 01:16:37 ---izgleda jebeno..samo kao sto je luka reko fali prednji blatobran.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
nećemo sada cjepidlacit ni ja ni ti :) nije bas da je 100 % ufuran u sredjivanje scoota,tako da mu je oprosteno,ali od seata očekujemo u najmanju ruku isti rezultat  :icon_thumright:

zoki_NRG:

--- Citat: aeroxtuning - 14 Veljača, 2010, 01:22:14 ---nećemo sada cjepidlacit ni ja ni ti :) nije bas da je 100 % ufuran u sredjivanje scoota,tako da mu je oprosteno,ali od seata očekujemo u najmanju ruku isti rezultat  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
scooteri me ne hebu uopce, ali kazem...ovaj tjedan prije meeta cu smontirat blatobran, na ljeto mozda kit, radilica, karb, drugi spuh ako bude sve po planu
seat ide sljedeci mjesec u pod...poslje orginal FR pragovi, pa cemo vidjeti dalje s unutrasnjoscu ili masinom...
a ako bude u planu novi auto, zavrsit leona kako sam htio i bacit se na novi auto  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju