Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
moj nrg project
aeroxtuning:
--- Citat: Nero - 24 Studeni, 2009, 18:17:11 ---Aeroxtuneru stvarno si se napalio odma, daj malo smiri emocije, ima i ljepših žena na cesti nego na izborima za miss..a kamoli ne nrgija po dubrovniku mjesto na ovom forumu. Ako čovjek kaže da mu je najbolji skuter koji je vidio na forumu onda je to kraj rasprave, koga briga za one što su se toliko mučili na uređivanje motora, a ne kane se potrudit oko prezentacije istih na forumima ili bilogdje osim u svojim dnevnim boravcima..
Poštujte ukuse, jer da nema njih svi bi vozili isti motor. :toothy10:
--- Kraj citata ---
ja stvarno ne znam koji je vama k iz BT-a,ništa ja loše nisam rekao,i sam sam reko da mi je nrg najbolji kojeg sam vidio,samo sam napomenuo da je glupo govorit najbolji jer možda ima 5 puta bolji,ne znam šta sam loše rekao... Šta si mislio pod ovim nrgija po Dubrovniku?
zoki_NRG:
ajde, koga uopce briga kakav je ciji skuter, ja sam svoj predstavio jer su me trazili gotove slike...zz
zoki_NRG:
evo jos par slika posto su me neki trazili da stavim jos....
aeroxtuning:
:notworthy: :notworthy: ali uvijek ALI,fali mi prednji blatobran....s njim bi styling bio 5.00/5.00
zoki_NRG:
--- Citat: aeroxtuning - 14 Veljača, 2010, 00:57:48 --- :notworthy: :notworthy: ali uvijek ALI,fali mi prednji blatobran....s njim bi styling bio 5.00/5.00
--- Kraj citata ---
imam dva komada, ali ga nisam namontirao..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju