Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
moj nrg project
black-rox:
--- Citat: sven_vx - 24 Studeni, 2009, 16:35:51 ---nrg je predobar,ali sta znas kakvih sve ima nrg-a u Hr?!nije sigurno njegov jedini slozen ovako...isto kao sto ima pun k sp-a nadrkanih za koje nikada nisi cuo,a tupis svoje da ima samo "tvoj",mikeletov i jos njih par na trkama...po istri ih ima min 5 prejebeno slozenih,a nitko nikada nije cuo za njih...
--- Kraj citata ---
Ti stavi sliku tog boljeg nrg-a onda ću ti vjerovat,do tada je ovaj najbolji,ja nikad nisam tupio da su samo moj i od mikela sp-i,ali ja znam da je onaj moj pic pic i da nema ni jednu manu jer je ko iz salona,a takovga je teško nauć u hr :hello:
zoki_NRG:
na proljece kad se krene malo vise vozit skuter, ide jedna jedina naljepnica
unique
dimenzija 5x1 cm i to je to...
i iskreno bas me briga dal je jedan od ljepsih skutera u hrvatskoj ili ne, meni je drago da sam zavrsio ono o cemu sam sanjao pred jedno 5 godina dok sam jos htio kupiti novu gileru runner pure jet, poslje toga runner 50, i mislio sam samo deklo i felge i bubrege u bijelo polakirati, na kraju je dosao nrg novi na koji sam imao u planu pustit sve serijski, i samo auspuh, variomat, i kvacilo,
i evo kako sada izgleda, meni je najbitnije da sam ja zadovoljan skuterom, i da rijetki znaju koliko je truda ulozeno...i noci dok sam smisljao sta cu, i kako ce izgledati
i eto sad je tu takav kakav je, mozda dogodine, ili nezz kad jos sredi koja sitnica oko prerada i to je to iako nemam nis vise u planu...mozda i masina se sredi ali tko zna
jako sam zadovoljan kako sada ide..
al kazem...sad sam poceo sredivat lagano auto, i ovo mi sluzi za djir kad mi dojde gust jer se skuterom ne vozim, al ce se po ljeti i proljecu sigurno voziti...
dobio sam i ponudu za prodati ali nisam htio, decko mi je nudio 17 000 kuna..
al nedam ga
hvala svima na dobrim komentarima, i podrsci od kad sam na forumu u vezi ovog projekta =)
R@kija:
:popc1: :bacva:
Pupo:
Obrišem 2 strane smeća i opet spam. Pa de oladite malo, ispucajte negativnu emergiju negdje drugdje a ne ovdje! :icon_thumright: Prvo i zadnje upozorenje!
gokiSP:
:laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
btw zoki..nrg je full ok :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju