Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
moj nrg project
aeroxtuning:
Medju top 5 na forumu sigurno,medju nrg-ima definitivno no.1 kojeg sam vidio ;)
black-rox:
Scooter izgleda super najuredniji NRG u cijeloj hr :hello:
aeroxtuning:
--- Citat: black-rox - 24 Studeni, 2009, 16:18:22 ---Scooter izgleda super najuredniji NRG u cijeloj hr :hello:
--- Kraj citata ---
malo je glupo unaprijed govoriti jer ne znaš kakvih nrg-a ima a malo ko zna za njih(mislim na forum)npr,jedan bijeli u du sad,lik ga vozi jedanput mjesečno,slično je radjeno,samo gore ima mhr replicu i c16....ali ipak mi je zokijev najbolji,svak ima drukčiji ukus,ali oko dobre stvari se svi vrte
black-rox:
--- Citat: aeroxtuning - 24 Studeni, 2009, 16:30:26 ---malo je glupo unaprijed govoriti jer ne znaš kakvih nrg-a ima a malo ko zna za njih(mislim na forum)npr,jedan bijeli u du sad,lik ga vozi jedanput mjesečno,slično je radjeno,samo gore ima mhr replicu i c16....ali ipak mi je zokijev najbolji,svak ima drukčiji ukus,ali oko dobre stvari se svi vrte
--- Kraj citata ---
Teško da netko u hr ima još ovako pic nrg,sa svim živim poliranim ja kažem ovo je numero 1 od nrg-a u HR,i šta je najbitnije on je sve sam poliral nije mu nitko drugi radio i to se cijeni duplo :hello:
aeroxtuning:
vjerovatno je onda i tvoj rox numero 1,ajd malo oladi....pričamo o tome kakav je skuter,ne ko ga je radio....opet kažem,po meni je najbolji,iako vrlo lako može bit da kroz hrv ima neki koji će mi se vise svidjet sto je normalno....nije na forum svak ko slaže scootere... evo suncanih dana koliko hoćeš,videa nigdje :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju