Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

moj nrg project

<< < (55/85) > >>

Drnda:

--- Citat: dino gp1 - 11 Siječanj, 2009, 22:26:40 ---
--- Citat: black-rox - 11 Siječanj, 2009, 22:16:59 ---
--- Citat: zoki_NRG - 11 Siječanj, 2009, 22:10:49 ---onda ti je najbitnije da ti lijepo sto bolje poslajfas sa ovim grubljim tioa 80 ako je potrebno, 120, 220, 280, 320, 400, 600, 800 ,1000
sto bolje to napravis, bolje ce ispast...poslje samo poliranje...odrzavanje nije tesko, vjerju mi...

--- Kraj citata ---
Ovo šta si naveo je totalno nepotrebno,kreneš od 220 i ideš do 2000 i najbitnije ti je da sa svakim šmirglom prođeš dovoljno da nestanu crte,ali vjeruj mi ne isplati se toliko muke,više ćeš imat posla oko tih felgi nego šta ćeš se voziti,ja imam i felge,vilice,deklo,poklopac pumpe i mislio sam blokove ali odustal,polish ti je sranje,to treba kromirat onda si napravio posao :icon_thumright:
--- Kraj citata ---

Slažem se, ja sam mislio polirati spuh ali sam odustao!

--- Kraj citata ---
zamrzio sam poliranje vise bilo kojeg oblika, ali kada god vidim spuh u alfe, odmah pozeli se baciti na poliranje...ako nista svidja mi se ona plavicasta boja koju poprimi kada je odlicno nastelan :toothy11:

kecbaya:

--- Citat: black-rox - 11 Siječanj, 2009, 22:16:59 ---
--- Citat: zoki_NRG - 11 Siječanj, 2009, 22:10:49 ---onda ti je najbitnije da ti lijepo sto bolje poslajfas sa ovim grubljim tioa 80 ako je potrebno, 120, 220, 280, 320, 400, 600, 800 ,1000
sto bolje to napravis, bolje ce ispast...poslje samo poliranje...odrzavanje nije tesko, vjerju mi...

--- Kraj citata ---
Ovo šta si naveo je totalno nepotrebno,kreneš od 220 i ideš do 2000 i najbitnije ti je da sa svakim šmirglom prođeš dovoljno da nestanu crte,ali vjeruj mi ne isplati se toliko muke,više ćeš imat posla oko tih felgi nego šta ćeš se voziti,ja imam i felge,vilice,deklo,poklopac pumpe i mislio sam blokove ali odustal,polish ti je sranje,to treba kromirat onda si napravio posao :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pa što ne nađemo nekoga u hrv sto kromira ako opce to iko radi i gotov...pošaljemo mu dio za kromiranje i uplatimo pare kasnije i rješen slucaj...samo što ja mislim da nema u nas kromiranja jednio preko bare

Losinj:
ima u rjeci za kromiranje kolkoo se sjecam,,mislim da je neko cak tu na forumu pisao o tome :binkybaby:

black-rox:

--- Citat: Losinj - 11 Siječanj, 2009, 23:20:03 ---ima u rjeci za kromiranje kolkoo se sjecam,,mislim da je neko cak tu na forumu pisao o tome :binkybaby:

--- Kraj citata ---
Ima ali ne za aluminij jer je drukčiji postupak :icon_thumright:

kecbaya:

--- Citat: black-rox - 11 Siječanj, 2009, 23:30:01 ---
--- Citat: Losinj - 11 Siječanj, 2009, 23:20:03 ---ima u rjeci za kromiranje kolkoo se sjecam,,mislim da je neko cak tu na forumu pisao o tome :binkybaby:

--- Kraj citata ---
Ima ali ne za aluminij jer je drukčiji postupak :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

zar to nije isto...mora covjek imat za sve ako se specijaliziro za to zar ne?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju