Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

moj nrg project

<< < (54/85) > >>

Damir 2T:

--- Citat: black-rox - 11 Siječanj, 2009, 21:59:35 ---
--- Citat: Damir 2T - 11 Siječanj, 2009, 16:13:54 ---Jel treba kakvo posebno održavanje za tako ispoliranu felgu ?

--- Kraj citata ---
Treba i te kako održavanje,evo ja sam ih na novo ispliral pred jedno mjesec i pol i gledam neki dan užas sve je već potamnilo,a motor se ni ne vozi,samo stoji,kad voziš ti je još gore,ako oćeš sjaj,a ne fuš moraš to stalno polirat na novo :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a baš sam se mislio bacit na poliranje,hmmm a mozda i oču jeb*no izgledaju ispolirane  :headbang:

black-rox:
To je ok ako imaš još jedan scooter za svaki dan,pa da se voziš,a ovako polirat to ti nema smisla jer će ti nakon par dana vožnje te felge ličiti na niš :icon_thumright:

zoki_NRG:
onda ti je najbitnije da ti lijepo sto bolje poslajfas sa ovim grubljim tioa 80 ako je potrebno, 120, 220, 280, 320, 400, 600, 800 ,1000
sto bolje to napravis, bolje ce ispast...poslje samo poliranje...odrzavanje nije tesko, vjerju mi...

black-rox:

--- Citat: zoki_NRG - 11 Siječanj, 2009, 22:10:49 ---onda ti je najbitnije da ti lijepo sto bolje poslajfas sa ovim grubljim tioa 80 ako je potrebno, 120, 220, 280, 320, 400, 600, 800 ,1000
sto bolje to napravis, bolje ce ispast...poslje samo poliranje...odrzavanje nije tesko, vjerju mi...

--- Kraj citata ---
Ovo šta si naveo je totalno nepotrebno,kreneš od 220 i ideš do 2000 i najbitnije ti je da sa svakim šmirglom prođeš dovoljno da nestanu crte,ali vjeruj mi ne isplati se toliko muke,više ćeš imat posla oko tih felgi nego šta ćeš se voziti,ja imam i felge,vilice,deklo,poklopac pumpe i mislio sam blokove ali odustal,polish ti je sranje,to treba kromirat onda si napravio posao :icon_thumright:

dino gp1:

--- Citat: black-rox - 11 Siječanj, 2009, 22:16:59 ---
--- Citat: zoki_NRG - 11 Siječanj, 2009, 22:10:49 ---onda ti je najbitnije da ti lijepo sto bolje poslajfas sa ovim grubljim tioa 80 ako je potrebno, 120, 220, 280, 320, 400, 600, 800 ,1000

--- Kraj citata ---
Ovo šta si naveo je totalno nepotrebno,kreneš od 220 i ideš do 2000 i najbitnije ti je da sa svakim šmirglom prođeš dovoljno da nestanu crte,ali vjeruj mi ne isplati se toliko muke,više ćeš imat posla oko tih felgi nego šta ćeš se voziti,ja imam i felge,vilice,deklo,poklopac pumpe i mislio sam blokove ali odustal,polish ti je sranje,to treba kromirat onda si napravio posao :icon_thumright:
--- Kraj citata ---

Slažem se, ja sam mislio polirati spuh ali sam odustao!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju