Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
moj nrg project
black-rox:
--- Citat: zoki_NRG - 03 Prosinac, 2007, 18:00:08 ---moze sta na kredit???? ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
Nemam ništa sad kod sebe tako da ti ne mogu dat na kredit ali ti mogu riješit neku dobru cijenu za yasunia samo moraš skupit još para :icon_thumright:
zoki_NRG:
--- Citat: black-rox - 03 Prosinac, 2007, 18:02:33 ---
--- Citat: zoki_NRG - 03 Prosinac, 2007, 18:00:08 ---moze sta na kredit???? ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
Nemam ništa sad kod sebe tako da ti ne mogu dat na kredit ali ti mogu riješit neku dobru cijenu za yasunia samo moraš skupit još para :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
koji yasuni, nece moje prdalo moc krenut sa takvim topom, mozda krene sa yasuni r, ali ne sa neki c..., a ja ovako lagan, sta kad budem nkog debelog vozio sta onda??? :toothy12: :toothy12:
black-rox:
Normalno da ne neki c idem malo potražit šta bi bilo dobro pa ti javim za nekih 20minuta :icon_thumright:
zoki_NRG:
--- Citat: black-rox - 03 Prosinac, 2007, 18:08:01 ---Normalno da ne neki c idem malo potražit šta bi bilo dobro pa ti javim za nekih 20minuta :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
imas kakve neonke??? crvene po mogucnosti
black-rox:
Evo malo sam gledao po meni je yasuni z za tvoj motor najbolje jer nemaš ništa drugo gore evo ovako izgleda :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju