Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
moj nrg project
stark1:
svaka cast,boja je super
zoki_NRG:
--- Citat: black-rox - 03 Prosinac, 2007, 17:34:11 ---Da zoki svaka ti dala vode iz bunara :toothy12:
--- Kraj citata ---
i tebi sinko, kada ces doc, motor mi se rastavlja u petak, cijeli opet da se srede jos malo plastike, pa ce mi bratic sa strojem ispolirat, nabavi mi spulju neku...treba mi hitno...niko nema, a kad ja nemam para ima ih svi po 2 komada
black-rox:
--- Citat: zoki_NRG - 03 Prosinac, 2007, 17:45:52 ---
--- Citat: black-rox - 03 Prosinac, 2007, 17:34:11 ---Da zoki svaka ti dala vode iz bunara :toothy12:
--- Kraj citata ---
i tebi sinko, kada ces doc, motor mi se rastavlja u petak, cijeli opet da se srede jos malo plastike, pa ce mi bratic sa strojem ispolirat, nabavi mi spulju neku...treba mi hitno...niko nema, a kad ja nemam para ima ih svi po 2 komada
--- Kraj citata ---
Šta oćeš malossi,polini,hebo,yasunni,leovince i koliko para imaš
zoki_NRG:
--- Citat: black-rox - 03 Prosinac, 2007, 17:53:49 ---
--- Citat: zoki_NRG - 03 Prosinac, 2007, 17:45:52 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Šta oćeš malossi,polini,hebo,yasunni,leovince i koliko para imaš
--- Kraj citata ---
imam nekih 500...maximum, za tjedan dana skupim 100 kuna, mozda i nesto vise, ovisi koliko pokradem staru... ;D ;D ;D
zoki_NRG:
moze sta na kredit???? ;D ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju