Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
<<<<< Rijeka Otvaranje sezone FOTKE + VIDEO 8.str !!! >>>>
Ive_MHR:
IWO ti je jedini jos djecak u razvoju od svih osto :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9:
svi presli na aute ili jace neda se vbise nikom drkat sa tim osim ovih par pajsera ko iwo i adro mozda :toothy9:
Marino1907:
Nebi se baš složio ja sam puno stariji od svih,odavno vozim auto,velike motore i skutere ali uvjek volim doći na meet i provozit se sa malđom ekipom i žao mo je ove godine igrom slučaja mi skuter nije registriran pa dolazim sa velikim motorom ali ja se uvjek vozim zadnji inače i polako za svima.Bio sam zadnji put sa ekipom na noćnom meetu i bilo je odlično.Ivo me i osobno pozna pa neka on kaže ako nije tako,puno sam stariji ali ipak dođem i napravim đir zato nema veze šta se vozi dali skuter ili motor i nije bitno kakav je bitno je da se dođe,malo podruži,napravi jedan đir i da svi skupa krenemo zajedno u novu sezonu vožnje.
Nero:
Bit je druženje, ostalo je sve na drugom mjestu!
sfreak:
--- Citat: Nero - 08 Veljača, 2011, 19:58:29 ---Bit je druženje, ostalo je sve na drugom mjestu!
--- Kraj citata ---
slazem se :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
Marino vam je očiti primjer kako se treba ponašat na cesti,jedan je od najstarijih na meetu i vidi se da je čovjek iskusan što se tih stvari tiče i da zna kako se vozi u koloni i sve skupa, dok je još s runnerom došao prvi put ponio se najkorektnije što je mogao, a svakim meetom je sve više padobranaca koji su željni utrkivanja jer neznaju zašto su došli na meet pa rade gluposti
Nero vam je sve rekao isto
Come in peace or ostani doma ufuran i dalje u ilegalne utrke lol
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju