Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
<<<<< Rijeka Otvaranje sezone FOTKE + VIDEO 8.str !!! >>>>
Iwo SR Tuono:
j#bote stipe pa ti si jos djecak :D xD
Za mene nema starije/mlade, ko hoce nek dode ko ne zna sta propusta
Gerbi je dao svoj doprinos u osnivanju kluba ali izasao je on iz djira sa skuterima i to
Nova ekipa je na sceni ima vec dve godine i svi se manje vise znaju i funkcioniraju dobro
Od mene nitko ponaosob nece dobit poziv jel su svi pozvani kao ekipa,povlastenih ili nekih za kojima ce se trcat nema niti ce bit, meet uvijek bude A1 sve da je 5 ljudi na njemu a bit ce ih 105 ove sezone
SPecial:
Slazem se,nego mi je zao sto su se ti svi stariji povukli,nema me tko naucit vozit,jedino nekoliko njih starijih.
JBt,malo se zaganjam dođem do Archia,a mulac me napadne kako divljam ,kako radim gluspopti,ljudi se vise ni vozit ne znaju.
Iwo SR Tuono:
Prilagodi se koloni,na meet se ne dolazi nitko utrkivat
Meni nikog nije zao,svatko je sebi odabrao sta hoce,neki sad voze aute,neki mrze skuterre,nekima se neda,neki voze velike motore,sve postujem
SPecial:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Veljača, 2011, 00:12:21 ---Prilagodi se koloni,na meet se ne dolazi nitko utrkivat
Meni nikog nije zao,svatko je sebi odabrao sta hoce,neki sad voze aute,neki mrze skuterre,nekima se neda,neki voze velike motore,sve postujem
--- Kraj citata ---
Ma znam,i ja dolazim pa se vozim zadnji,jer se jedva kotrljamo kad ne mozes brze od 60. :laughing7:
Salim se.
A za ove,ma neka rade sta hoce,nego jbg,samo sam spomenuo.
A ovo za ganjanje,govorim o nekim drugim meetovima i drugim stvarima.
Iwo SR Tuono:
ma najbitnije je da se nađemo,pokažemo,provozamo i zabavimo,sve ostalo je nebitno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju