Najprije pozdrav svima i svaka čast organizatoru jer se je i ovaj put potrudio mada bi bilo puno bolje da je meet bio drugi vikend baš zbog karnevala pa bi najvjerojatnije i više ljudi bilo ali to je odluka organizatora na ljetnom meetu će bit nadam se više ljudi i skutera-motora.Pogledao sam filmić i vidim da je bilo ljepo i žao mi je šta nisam bio tamo ali šta se može tako je ispalo.
E sada malo bi se osvrnuo na onaj potez na preluku.Totalno nepromišljen potez i neprimjeren za jedan meet,možda se nekome čini da je on jako viješt i da zna jako dobro vozit ali to se dečki moji na meetu ne radi nikada.Znaju se pravila i po tome se treba vozit i ponašat.Jednoga dana bit ćete u mojim godinama,vozit prave motore,biti članovi nekoga moto-kluba a tamo tog ponašanja nema,zbog toga se leti van iz kluba ali znam mladost ludost,samo vas ja pitam šta bi bilo da se dečko zaljepio za onaj auto???Kako bi vama ostalima bilo???Kako bi prošao organizator??
Ja sam osobno bio na par meetova u Rijeci i neka sam Ivo kaže kakvo je moje ponašanje bilo na tim susretima i da sam jedan od najstarijih koji tamo dođe,nikoga ne kritiziram ali onaj ko nemože voziti po pravilima koje je odredio organizator najbolje bi bilo da i ne dolazi da se nešto ne desi jer onda je kasno i svi koji su tamo imaju veliki problem.
Pozdrav svima,pripremite skutere za ljeto i pamet u glavu.